ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρτζεβιτς: "Χαμόγελο σήμερα, Ερυθρός Αστέρας αύριο"

Τζόρτζεβιτς: "Χαμόγελο σήμερα, Ερυθρός Αστέρας αύριο"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, πλην όμως επεσήμανε πως από αύριο (7/3) η ομάδα του θα τα ξεχάσει όλα και θα σκέφτεται τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, που ακολουθεί.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 17ο Κύπελλο της ιστορίας του , ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τον πρώτο του προσωπικό ως προπονητής σε σύλλογο, αλλά όλα αυτά δεν τον αποσυντονίζουν. Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δήλωσε μεν ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του, πλην όμως επεσήμανε πως η χαρά όλων θα κρατήσει λίγες μόλις ώρες, αφού από αύριο άπαντες θα έχουν στο μυαλό τους την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

" Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους παίκτες και το επιτελείο μου που είχε συνεισφορά σε αυτόν τον τίτλο. Πρέπει να συγχαρώ τον κόουτς Πολέμη για την πορεία της ομάδας και την παρουσία τους από εδώ. Η ιστορία τους είναι πολύ όμορφη", δήλωσε αρχικά και συνέχισε: " Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, νομίζω ότι κάναμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και παίξαμε με διάθεση να κάνουμε πράγματα. Αυτό είναι κάτι το οποίο δουλέψαμε. Ήταν μια καλή βραδιά για τους φίλους του Παναθηναϊκού και το μπάσκετ γενικότερα, αφού ήρθαν πολλά παιδιά να δουν το παιχνίδι".

Για το συναίσθημα που έχει για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του, ως προπονητή σε σύλλογο, σχολίασε πως " είναι ωραίο, σου φέρνει ικανοποίηση. Κατά τη διάρκεια της απονομής, πριν καν παραλάβουμε τα μετάλλια, μιλήσαμε με τους άλλους προπονητές για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ίσως πρέπει να ρωτήσετε και τον Τζέιμς (Φελντέιν) γιατί και για εκείνον είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας του. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους τους παίκτες μου".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για τους Βινς Χάντερ και Έλιοτ Ουίλιαμς, απάντησε: " Ο Βινς προσαρμόζεται στο σύστημα της ομάδας, μαθαίνει τα κατατόπια και προχωράει σιγά σιγά. Ο Έλιοτ (Ουίλιαμς) θα πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί λογικά, οπότε θα είναι μια χαρά. Την Τρίτη θα κάνει προπόνηση και θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Παρασκευής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ