ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζόρτζεβιτς: "Τα πόδια μας στο έδαφος"

Τζόρτζεβιτς: "Τα πόδια μας στο έδαφος"

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το "διπλό" από το ΣΕΦ και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για το ιδανικό ξεκίνημα των "πράσινων", παραδέχτηκε ότι ο Νικ Καλάθης είναι ο ηγέτης της ομάδας και μίλησε για το μαρκάρισμα στον Σπανούλη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τις επίσημες υποχρεώσεις του, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς εξήγησε ότι οι "πράσινοι" πρέπει να κρατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας: "Είναι μια σπουδαία νίκη για εμάς. Κάναμε πολύ καλή αρχή. Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι στο γήπεδο μας βοήθησε. Από την άλλη πλευρά, παίξαμε με τους πρωταθλητές και μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε μια-δυο προπονήσεις μαζί. Οι παίκτες, όμως, είδαν τα μηνύματα. Είχαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια στην Κίνα και τη Μόσχα, αλλά μας βοήθησαν να βρούμε τη χημεία μας. Πρέπει, όμως, να κρατήσουμε τα πόδια μας στο έδαφος".

Σε ό,τι αφορά τον Νικ Καλάθη και την απόδοσή του, ο Σέρβος κόουτς ανέφερε: "Ο Νικ είναι ο ηγέτης μας. Είναι τρομερά ανταγωνιστικός. Συνεχώς θέλει να μαθαίνει και ζητάει πληροφορίες. Είναι μεγάλη προσωπικότητα. Το ήξερα και μου το έδειξε. Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας".

Ο "Σάλε" ρωτήθηκε για το μαρκάρισμα του Βασίλη Σπανούλη πρόσθεσε: "Φυσικά και είχαμε προετοιμαστεί για το Σπανούλη. Σε τέτοια πράγματα ετοιμάζεις πράγματα για τα δυνατά του σημεία. Ένα μεγάλο μπράβο στο Νικ και το Μήτσο που ήταν συγκεντρωμένοι, αλλά και στους ψηλούς μας και ειδικά στον Κούζμιτς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ