ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις 23/12 ο ημιτελικός των "αιωνίων"

Στις 23/12 ο ημιτελικός των "αιωνίων"
INTIME SPORTS

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου ανδρών. Στις 22/12 θα γίνει το τζάμπολ του Άρης-Πανιώνιος και στις 23/12 (19.30) αυτό των "αιωνίων", στο ΟΑΚΑ (ώρα 19.30).

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου ανδρών. Στις 22/12 (19.30) θα γίνει το τζάμπολ του Άρης-Πανιώνιος και στις 23/12 (19.30) αυτό των "αιωνίων", στο ΟΑΚΑ -το 13ο που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός δεν θα συναντηθούν στον τελικό της διαδικασίας . Και τα δυο ματς θα καλυφθούν από τη ΔΤ.

Ο τελικός προγραμματίστηκε για τις 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 και το γήπεδο θα αποφασιστεί μετά την πρόκριση των φιναλίστ.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Μάικ Μπατίστ βρίσκεται εκτός της λίστας της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς στο πρωτάθλημα αγωνίζεται ο Πινγκ Σανγκ. Αυτή τη στιγμή, λοιπόν ο Μπατίστ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στις 23 Δεκεμβρίου.

Με βάση τη λογική, βέβαια ο Αμερικανός θα δηλωθεί ξανά στη λίστα της Basket League, ώστε να ενισχύσει τους "πράσινους" στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ