ΜΠΑΣΚΕΤ

Σαμαντούρα: "Θα τα δώσουμε όλα"

Σαμαντούρα: "Θα τα δώσουμε όλα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλείται μετά την αγχωτική πρόκριση επί του Ιπποκράτη Κω να κάμψει την αντίσταση του πρώτου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Ελληνικού στον τελικό του 15ου Final Four του Κυπέλλου στις 19:00.

Αποστολή στην Κω: Πάρης Τσελεπίδης

Αψηφώντας την κούραση από την αγχωτική πρόκριση επί του Ιπποκράτη Κω ο Παναθηναϊκός καλείται να κάμψει την αντίσταση του πρώτου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Ελληνικού στον τελικό του 15ου Final Four του Κυπέλλου στις 19:00.

Σε ένα παιχνίδι όπου η τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιασεμή Σαμαντούρα δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και ποντάρει στην εμπειρία των παικτριών της στην επίτευξη του σκόπου.

" Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και επιπλέον θα είναι πιο ξεκούραστη από μας αφού χθες είχε ένα εύκολο απόγευμα", τόνισε στο Sport24.gr δείχνοντας τον σεβασμό της απέναντι στο Ελληνικό αλλά και στο τι έγινε στην χθεσινή μέρα των ημιτελικών.

Σε μία μέρα όπου το Ελληνικό είχε κερδίσει άνετα μετά το πρώτο δεκάλεπτο τον Ίκαρο Καλλιθέας ενώ ο Παναθηναϊκός στα τελευταία δευτερόλεπτα τον οικοδεσπότη Ιπποκράτη Κω.

Κι όσο για την λογική της ομάδας της στον σημερινό τελικό είπε: " Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω αν παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα", για να καταλήξει: "Εύχομαι ο τελικός να είναι μια γιορτή για το γυναικείο μπάσκετ, και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος της Κω".

Από πλευράς των παικτριών της ομάδας η διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού Αφροδίτη Κοσμά υποστήριξε: " Πρόκειται για έναν τελικό όπου και οι δύο ομάδες έχουμε 50-50 πιθανότητες για να τον κερδίσουνε μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων της φετινής χρονιάς. Θα πρέπει να εμφανιστούμε συγκεντρωμένες και θα τα δώσουμε όλα αψηφώντας την κούραση και παίζοντας με ψυχή και πάθος για να κερδίσουμε το Κύπελλο με οδηγό το ΜΟΤΟ μας. Ότι ο Παναθηναϊκός σημαίνει μαχητική ψυχή".

Αναφερόμενη τέλος στο Ελληνικό τόνισε: "Θα κοιτάξουμε να περιορίσουμε τα ατού του Ελληνικού που είναι ομάδα μας βάθος σε ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα πάει σε κλειστό σκορ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ