ΜΠΑΣΚΕΤ

Πρόστιμο σε Παπαθεοδώρου

Πρόστιμο σε Παπαθεοδώρου
INTIME SPORTS

Ο Αθλητικός Δικαστής ανακοίνωσε την τιμωρία του Ηλία Παπαθεοδώρου και της Νέας Κηφισιάς, για τα όσα έγιναν μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.

Τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Νέα Κηφισιά και Απόλλωνα Πατρών, έφεραν την τιμωρία του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών (3) χιλιάδων ευρώ. Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στη Νέα Κηφισιά για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της σε βάρος των διαιτητών του αγώνα.

Αναλυτικά η απόφαση:

" 1. Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:

α) για φραστική επίθεση (ύβρεις) των φιλάθλων της σε βάρος του β' και γ' διαιτητή του αγώνα, πρόστιμο 1.200,00€ και

β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ της 20-12-2014.

2. Επιβάλλεται στον κ. Ηλία Παπαθεοδώρου Προπονητή της A.E.N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος των ανωτέρω διαιτητών), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 3.000,00 € για τον ως άνω αγώνα.

3. Απαλλάσσεται η Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για πρόκληση επεισοδίων στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου μετά την λήξη του αγώνα για τον ως άνω αγώνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ