ΜΠΑΣΚΕΤ

Όχι σε Λάρισα, ο Άρης θέλει "Αλεξάνδρειο"

Όχι σε Λάρισα, ο Άρης θέλει "Αλεξάνδρειο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Αστυνομία έκρινε ως ακατάλληλη την Λάρισα για να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου, με την ΕΟΚ να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη για σήμερα (3/2) προκειμένου να αποφασιστεί εκ νέου η έδρα του Τελικού. "Αλεξάνδρειο" θέλει ο Άρης.

Θεωρείτο εξαρχής δύσκολο να δεχθεί η αστυνομία να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου στην Λάρισα για λόγους ασφαλείας, αφού δεν υπήρχαν ούτε κάμερες στο γήπεδο, ούτε οι υποδομές για ηλεκτρονικό εισιτήριο. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση, με την αστυνομία να κρίνει ως ακατάλληλη την Λάρισα και την ΕΟΚ να συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη με τις ομάδες για σήμερα (3/2) στις 14:00.

Στη νέα σύσκεψη που θα γίνει αναμένεται μάλιστα ο Άρης να προτείνει επίσημα να διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου στο "Αλεξάνδρειο" και όχι στο ΟΑΚΑ. Θυμίζουμε ότι όταν πριν μερικές ημέρες επήλθε συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές, οι "Κίτρινοι" είχαν δεχθεί το ΟΑΚΑ ως εναλλακτική πρόταση σε περίπτωση που τελικά η Αστυνομία δήλωνε ότι δε μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια διεξαγωγής του αγώνα στην Λάρισα . Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται ότι άλλαξαν τώρα, με τον Άρη να επιθυμεί να διεξαχθεί ο Τελικός στο γήπεδό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Έκτακτη σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία θα δώσουν το «παρών» εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της αστυνομίας, των δύο φιναλίστ, του Άρη και του Παναθηναϊκού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ