ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι θριαμβευτές του Κυπέλλου στον Sport 24 Radio

Οι θριαμβευτές του Κυπέλλου στον Sport 24 Radio
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησαν στον Sport24Radio 103,3 και στον Σταύρο Καραΐνδρο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την ΑΕΚ, που επέστρεψε στους τίτλους μετά από 16 χρόνια.

H ΑΕΚ στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας, καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό και οι Δημήτρης Μαυροειδής και Ντούσαν Σάκοτα μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για την επιστροφή της ομάδας τους στην κατάκτηση τροπαίων, ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν και την συμβολή του Μάκη Αγγελόπουλου.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαυροειδή

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Τελικά το τραγούδι που είπαμε του Καρρά το «Γύρισε ξανά» ήταν σημαδιακό. Η ΑΕΚ γύρισε ξανά στην κατάκτηση τίτλων. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό του αγώνα ότι το πιστεύαμε. Ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια τον ρυθμό και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα. Δείξαμε ότι ήμασταν έτοιμοι να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάρουμε αυτό το Κύπελλο”.

Για το σημείο που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γυρίσει το ματς: "Δεν δείξαμε κανέναν φόβο. Μείναμε στο πλάνο του κόουτς. Σε αυτό τον τελικό μέτρησε το κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου".

Για τη σημασία της κατάκτησης αυτού του τίτλου: "Η κατάκτηση ενός Κυπέλλου είναι ένα σκαλοπάτι για να πάει η ομάδα πιο ψηλά και πιο κοντά στο πλάνο που έχει ο πρόεδρος απ΄όταν ανέλαβε".

Για τον πρόεδρο της ομάδας Μάκη Αγγελόπουλο: "Είναι επιβράβευση για τον πρόεδρο, για να συνεχίσει να πιστεύει σε αυτή την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που μας στηρίζει και στα καλά και στα άσχημα. Δεν μας έχει μιλήσει ποτέ επικριτικά . Και εμείς και αυτός κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν μας αγχώνει. Ίσα ίσα μας εμψυχώνει. Και σήμερα μας βοήθησε και αυτός και η διοίκηση και όσοι δικοί μας φίλαθλοι ήταν εδώ".

Οι δηλώσεις του Ντούσαν Σάκοτα:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: "Πρέπει να το χαρούμε αυτό το Κύπελλο. Το αξίζουμε και εμείς,και η διοίκηση και ο κόσμος. Ήρθαμε εδώ αποφασισμένοι,. Δεν ήρθαμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις, αλλά τον τίτλο. Κοιτάξαμε στα μάτια μία από τις καλύτερες και πιο δύσκολες ομάδες στην Ευρώπη και κερδίσαμε".

Για το αν φοβήθηκαν όταν ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι: "Ήταν αναμενόμενο να αντιδράσει ο Ολυμπιακός. Μια τέτοια ομάδα δεν θα το βάζει κάτω τόσο εύκολα. Το ξέραμε και το περιμέναμε. Μείναμε ήρεμοι, Βγάλαμε καλές άμυνες, βάλαμε τις βολές και κερδίσαμε”.

Για το κόσμο της ομάδας: "Μακάρι αυτός ο τίτλος να δείξει και στον κόσμο μας ότι παλεύουμε. Το ξέρω ότι είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό το βράδυ είναι αφιερωμένο στο κόσμο".

Για τον πρόεδρο της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο: "Είναι μια τεράστια επιτυχία για τον Μάκη Αγγελόπουλο, που έχει καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, στην κορυφή. Χρωστάμε τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ