ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σκορδίλης πήρε τη φανέλα του Διαμαντίδη

Ο Σκορδίλης πήρε τη φανέλα του Διαμαντίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γάιος Σκορδίλης ζήτησε και πήρε από τον Δημήτρη Διαμαντίδη την φανέλα του αρχηγού του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του τελικού, εκφράζοντας την χαρά του για το γεγονός.

Ο Γάιος Σκορδίλης υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό στο παρελθόν και παράλληλα είναι θαυμαστής του αρχηγού του "τριφυλλιού".

Μετά το τέλος του τελικού, λοιπόν, ζήτησε από τον Δημήτρη Διαμαντίδη την φανέλα του και ο αρχηγός του "τριφυλλιού" του την παρέδωσε. Ο Γάιος Σκορδίλης, στη συνέχεια, εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός, ενώ μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε τα εξής για την συμμετοχή του Φάρου στον τελικό: "Βλέποντας τα πρόσωπα όλων των μελών της ομάδας πιστεύω ότι χαρήκαμε την συμμετοχή μας στον τελικό".

Κι όσο για τον γκαρντ της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη το Νίκο Λιακόπουλο τόνισε: "Μόνο και μόνο που βρισκόμασταν εδώ όλη τη βδομάδα ήταν σπουδαίο. Το Κύπελλο το είχαμε πάρει, όταν κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά. Ξέραμε ποιες ήταν οι πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Τα κεφάλια μέσα τώρα, γιατί τώρα πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ