ΜΠΑΣΚΕΤ

MVP και... clutch ο Χάρις

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνι Χάρις αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, απολύτως δικαιολογημένα. Κυριάρχησε στο παρκέ, όντας -εκτός των άλλων- εκείνος που έβαλε το μεγαλύτερο καλάθι του αγώνα (VIDEO).

Η ΑΕΚ απέκτησε πριν από μερικούς μήνες τον Μάνι Χάρις με σκοπό να τον δει να ηγείται στο παρκέ. Κι αυτό έκανε ο 28χρονος γκαρντ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας .

Έβαλε πολλά σουτ σε καταστάσεις "ένας με έναν", έκανε μεγάλη ζημιά στην άμυνα του Ολυμπιακού, την οποία "πλήγωσε" ανεπανόρθωτα με το καλάθι του στα 13.1'' για το τέλος της αναμέτρησης. Πέραν αυτών, η στατιστική έγραψε πως είχε 17 πόντους με 8/15 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 1 κλέψιμο σε 34'25'' συμμετοχής.

" Αυτό το τρόπαιο είναι τεράστια υπόθεση για όλους. Για εμάς, για τον πρόεδρο, για τον κόσμο, για όλο τον οργανισμό. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια για 40 λεπτά. Ένιωθα πολύ καλά στο παιχνίδι και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι' αυτό που πετύχαμε", δήλωσε ο Μάνι Χάρις μετά τη λήξη του τελικού.

Δείτε το μεγάλο καλάθι που έβαλε λίγο πριν από το φινάλε του τελικού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ