ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτζώκας: "Δεν θα παίξει ο Λο με τον Παναθηναϊκό"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα παίξει ο Λο με τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη επί του Ηλυσιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν παίζει σίγουρα ο Έισι Λο κόντρα στο "τριφύλλι".

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Ηλυσιακό στο κλειστό των Ιλισίων με 85-54 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την πρόκριση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως ο Έισι Λο δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα (14/10).

" Πάντα υπάρχουν συμπεράσματα από οποιοδήποτε παιχνίδι ή προπόνηση. Σίγουρα έχουμε πράγματα να διορθώσουμε αφού είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν. Είδαμε αυτό το παιχνίδι ως ακόμη ένα ματς προετοιμασίας. Όλοι θα παίξουν με όλους, μπορεί να μην είμαστε έτοιμοι, αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή τη στιγμή", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Να δούμε ποιους παίκτες θα έχουμε στη διάθεση μας καθώς έχουμε κάποια προβλήματα. Ο Λο σίγουρα δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ντεζαβαντάζ χωρίς να φταίμε εμείς, έχουμε το -2. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και μόλις βρούμε χημεία θα είμαστε αρκετά καλύτεροι. Καταρχήν δεν έχω πει ακόμη στους παίκτες πως θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό.

Έχουμε τρεις ημέρες προπόνησης και προετοιμασίας, τακτικής και ψυχολογικής. Έχουμε ακόμη τρεις ημέρες προετοιμασίας, δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας που αυτό είναι κακό, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Παπαπέτρου: "Πολύ ωραίο συναίσθημα το ντεμπούτο"

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε: " Είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα να κάνεις ντεμπούτο σε επίσημο ματς. Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εμένα. Ακόμη δεν είναι έτοιμη η ομάδα, έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι τη Δευτέρα και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται.

Έχω μπει κανονικά στις προπονήσεις καθώς έχω ξεπεράσει το πρόβλημα που με ταλαιπωρούσε. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παίζω στους δύο σερί φορές Πρωταθλητές Ευρώπης και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ".

Ο Παναγιώτης Καυκής ανέφερε: " Διαφορετικό το ματς του Κυπέλλου με το πρωτάθλημα αυτό κόντρα στην Πάτρα. Θα πάμε στην Πάτρα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και όσο πιο γρήγορα μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ