ΜΠΑΣΚΕΤ

Με το εφηβικό ο Πανιώνιος στο Κύπελλο

Με το εφηβικό ο Πανιώνιος στο Κύπελλο

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Λαύριο το Σάββατο (23/9) για το Κύπελλο Ελλάδας και θα παραταχθεί με την εφηβική ομάδα.

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιωνίου στο μπάσκετ αρχίζουν το Σάββατο με το Κύπελλο Ελλάδας και οι κυανέρυθροι αποφάσισαν ότι θα παραταχθούν όντρα στο Λαύριο με την εφηβική τους ομάδα.

Άλλωστε το ρόστερ δεν είναι έτοιμο και γίνεται αγώνας δρόμου προκειμένου να δημιουργηθεί ανταγωνιστική ομάδα, όμως μέχρι το Σάββατο κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει: "Ο Πανιώνιος θα βρεθεί στην αφετηρία των επίσημων υποχρεώσεων του για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, το ερχόμενο Σάββατο (23/9) για τον εντός έδρας αγώνα που θα δώσει στην Β’ φάση του Κυπέλλου.

Εξαιτίας της μεταβατικής περιόδου που διανύει η ανδρική ομάδα και της χρονικής πίεσης για την συγκρότηση της, αποφασίσθηκε η εφηβική ομάδα του συλλόγου να αγωνισθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι Κυπέλλου που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων θυρών (ποινή μίας αγωνιστικής αποκλεισμού από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας).

Ο πρώτος και μεγαλύτερος στόχος του Πανιωνίου στην προσεχή αγωνιστική περίοδο, είναι η νομότυπη και απόλυτη κατοχύρωση της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Basket League, ύστερα από τις δυο συνεχείς ανόδους, καθώς και η παρουσίαση ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική, αξιόμαχη και αξιοπρεπής στο ένδοξο παρελθόν της.

Χωρίς την παραμικρή ψευδαίσθηση για την δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζεται με ρεαλισμό, Πανιώνια συνείδηση και πίστη, διαμηνύουμε στους φιλάθλους του Πανιωνίου ότι τα καλύτερα έρχονται. Η “δική” μας αρχή θα γίνει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ