ΜΠΑΣΚΕΤ

Match programme χωρίς... Διαμαντίδη!

Match programme χωρίς... Διαμαντίδη!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα διεκδικήσει το τελευταίο Κύπελλο της καριέρας του κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου ωστόσο ο αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού δεν συμπεριλήφθηκε στο match programme του τελικού (PHOTO)!

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί το 17ο Κύπελλο της ιστορίας του κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου (6/3, 18:30), στην τελευταία παράσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη στη διοργάνωση.

Στις έντεκα παρουσίες του σε τελικό, ο αρχηγός και ηγέτης του Παναθηναϊκού έχει κατακτήσει το τρόπαιο εννιά φορές (σ.σ.: φιγουράρει στην κορυφή της σχετικής λίστας με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη). Από το 2005 κι έπειτα, που συμμετέχει σε τελικούς με τα χρώματα του "τριφυλλιού" μόλις δύο φορές (το 2010 και το 2011) δεν τα έχει καταφέρει.

Φέτος θέλει να μεγαλώσει μάλιστα το σερί του, φτάνοντας τις πέντε διαδοχικές κατακτήσεις -και δέκα στο σύνολο όμως το όνομά του δεν συμπεριλήφθηκε στο επίσημο match programme της ΕΟΚ για τον τελικό!

Στο συνοδευτικό κείμενο υπάρχει, βέβαια, η σχετική αναφορά: "Ιδιαίτερος θα είναι ο αγώνας για τον Δημήτρη Διαμαντίδη καθώς θα λάβει μέρος στον δωδέκατο τελικό Κυπέλλου στην πλούσια καριέρα του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι ήδη ρέκορντμαν σε συμμετοχές σε τελικούς και σε κατακτήσεις Κυπέλλου". Παρ' όλα αυτά, το όνομά του δεν βρίσκεται στο ρόστερ των "πράσινων".

Match programme χωρίς... Διαμαντίδη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ