ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσκαρης: "Έκαναν επεισόδια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Εν αντιθέσει με ό,τι δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος νωρίτερα, ο Νίκος Λάσκαρης στάθηκε σε όσα έγιναν στην εξέδρα του Παναθηναϊκού.

Το τζάμπολ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δεν έγινε την ώρα που έπρεπε, με τους υπεράριθμους οπαδούς του Άρη να αποτελούν σημείο τριβής ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στάθηκε στο γεγονός πως υπάρχουν περισσότεροι του προβλεπόμενου οπαδοί του Άρη στο Nick Galis Hall , με τον Νίκο Λάσκαρη να διερωτάται γι αυτό, εστιάζοντας όμως σε όσα έγιναν στην εξέδρα των φίλων του Παναθηναϊκού.

Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Γιώργος Οικονόμου

" Δεν ξέρω για τι θέμα μιλάτε", απάντησε αρχικά στην κάμερα της NOVA, για να εξηγήσει εν συνεχεία: " Πήγα προσωπικά στα επίσημα και βοηθήσαμε στην εκκένωση των θέσεων στα επίσημα. Από εκεί και πέρα, ακούσαμε κάτι θορύβους. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν βάλει φωτιά, ρίχνουν με κάτι πιστόλια. Ελπίζουμε να γίνει μια γιορτή ο τελικός. Είχαμε μιλήσει νωρίτερα με τον κ. Γιαννακόπουλο, όπου μου ζήτησε να εκκενώσουμε κάποιες θέσεις, περίπου στις πενήντα. Αυτό κι έγινε. Τώρα έγιναν επεισόδια στην εξέδρα του Παναθηναϊκού. Είμαστε όλοι εδώ για να γίνει ο αγώνας. Δυστυχώς δεν είμαστε γηπεδούχοι σήμερα, η ΕΟΚ είναι γηπεδούχος ουσιαστικά. Είναι περιορισμένα αυτά που μπορώ να κάνω εγώ. Η Αστυνομία ήταν διστακτική στην αρχή σχετικά με το τι πρέπει να κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ