ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύπελλο Ελλάδας με Β' Εθνική και διπλούς ημιτελικούς

Κύπελλο Ελλάδας με Β' Εθνική και διπλούς ημιτελικούς

Η ΕΟΚ αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου, επαναφέροντας τις ομάδες της Β' Εθνικής στο θεσμό. Το βασικότερο όλων όμως είναι πως οι ημιτελικοί θα είναι... διπλοί, κι όχι νοκ άουτ!

Το Κύπελλο Ελλάδας διευρύνεται από τη νέα σεζόν. Η Ελληνική Ομοσπονδία αποφάσισε να επαναφέρει στο θεσμό τις ομάδες της Β' Εθνικής, όπως δηλαδή ίσχυε μέχρι και τη σεζόν 2011-12. Τα τελευταία πέντε χρόνια στη διοργάνωση του Κυπέλλου έπαιρναν μέρος μόνο ομάδες της Stoiximan.gr Basket League και της Α2.

Στο Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2017-18 θα συμμετάσχουν οι 14 ομάδες της Stoiximan.gr Basket League, οι 16 της Α2 και οι 32 της Β' Εθνικής. Στην πρώτη φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθούν οι 32 ομάδες της Β' Εθνικής μεταξύ τους (ανά όμιλο). Οι ομάδες της Α2 θα μπουν στη διαδικασία από τη δεύτερη φάση.

Το βασικότερο βέβαια είναι πως -σύμφωνα με πληροφορίες- οι ημιτελικοί της διοργάνωσης θα είναι διπλοί αγώνες, δηλαδή εντός κι εκτός έδρας για κάθε ομάδα. Εν αντιθέσει με ό,τι συνέβαινε μέχρι πέρσι, όπου οι αναμετρήσεις ήταν νοκ άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ