ΜΠΑΣΚΕΤ

Κούμουλος: "Η απόλαυση και η φανέλα του Διαμαντίδη"

Κούμουλος: "Η απόλαυση και η φανέλα του Διαμαντίδη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ρεθύμνου, Γιώργος Κούμουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Σταυρουλάκη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για συναισθήματα όταν είσαι παίκτης Α2, απέναντι στον Παναθηναϊκό: " Ο προπονητής είχε πει να το απολαύσουμε. Το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων αλλά το 2007 το Ρέθυμνο και τώρα ο Φάρος, ομάδες που είναι στην Α2, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό. Το κυριότερο είναι να μπουν και να χαρούν αυτή τη μεγάλη στιγμή".

Για τις ομοιότητες του Φάρου με το Ρέθυμνο το 2007: " Θεωρώ ότι η ομάδα του Φάρου είναι πιο έμπειρη καθώς διαθέτει παίκτες με μεγάλη θητεία στην Α1 και αυτό βοήθησε να κάνουν αυτή την εξαιρετική πορεία. Ο Κουφός υποστήριζε τη φιλοσοφία με τα σουτ τριών πόντων αλλά πάνω σε συγκεκριμένες αρχές".

Για το αν… τσακώνονται για να πάρουν τη φανέλα του Διαμαντίδη σε αυτές τις περιπτώσεις: " Χτυπάς μια ευαίσθητη χορδή γιατί θα είναι ο τελευταίος τελικός Κυπέλλου του Δημήτρη. Εύχομαι να έχει ανάλογη πορεία και στην Ευρωλίγκα, ώστε να τελειώσει ιδανικά την καριέρα του. Όλοι θα ήθελαν την φανέλα του Διαμαντίδη. Εγώ το 2007 είχα ανταλλάξει φανέλα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Τότε τον τελικό τον είχαμε απολαύσει πάρα πολύ. Ήταν μια μοναδική εμπειρία".

Για τις συμβουλές στους παίκτες του Φάρου: " Να το ευχαριστηθούν. Είναι πολύ έμπειρα παιδιά και θα έχουν δώσει τις συμβουλές στους πιο άπειρους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ