ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κλείνω τα μάτια και βλέπω τους λοστούς στο κεφάλι μας"

"Κλείνω τα μάτια και βλέπω τους λοστούς στο κεφάλι μας"

Η αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας, Ελίνα Ισκιόγλου, διέμενε στο ξενοδοχείο στο οποίο έγιναν οι βανδαλισμοί από τους χούλιγκαν και μίλησε για το σκηνικό... πολέμου που στήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο νησί (VIDEO)!

Η αθλήτρια της Νίκης Λευκάδας, Ελίνα Ισκιόγλου, έζησε από κοντά τα τρομακτικά επεισόδια που έγιναν τα ξημερώματα της Κυριακής στη Λευκάδα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Η έμπειρη σέντερ αγωνίζεται φέτος με τη Νίκη Λευκάδας στην Α1 Γυναικών και όποτε βρίσκεται στο νησί του Ιονίου για τις υποχρεώσεις της με την τοπική ομάδα, διαμένει στο ξενοδοχείο που έγιναν τα τρομακτικά επεισόδια.

"Έχω να κοιμηθώ 35 ώρες. Κλείνω τα μάτια και ακούω τους κρότους, βλέπω τους λοστούς στο κεφάλι μας!" δήλωσε η Ισκιόγλου στον "Arena FM"...

"Γνωρίζαμε τα πάντα. Θα μπορούσαν να το είχαν αποφύγει όλο αυτό. Το κομβόι ξεκίνησε από την Αθήνα. Πήρανε άτομα από το Μεσολόγγι και από το Αγρίνιο. Έπιασαν τον άνθρωπο στη γέφυρα, τον απείλησαν και έκλεισαν τη γέφυρα. Από τις 4 παίρναμε τηλέφωνο την αστυνομία και από τις 3 τα γύρω μαγαζιά. Σχεδίασαν το πλάνο μπήκαν σε όλα τα δωμάτια. Μπήκαν πληρωμένοι δολοφόνοι για να τρομοκρατήσουν.

Πήρα να πω στη μητέρα μου ότι ζω. Απορώ πώς έζησα. Κομμένα πόδια, πέτρες και γύρω γύρω ο άμαχος πληθυσμός που πονάει η ψυχή του. Υπήρχαν και μωρά παιδιά που ήταν σε κατάσταση σοκ. Όταν ακούει η μάνα το χτύπημα στη πόρτα και ανοίγει νομίζοντας ότι είναι ο σύζυγός της και είναι 8 άτομα μέσα στα αίματα να τρομοκρατούν, τι να πω; Αυτοί είναι άρρωστοι άνθρωποι".

PHOTO CREDITS: lefkadapress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ