ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανένα εισιτήριο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 Radio 103.3 και του Παντελή Βλαχόπουλου, η ΕΟΚ προσανατολίζεται να μην δοθεί κανένα εισιτήριο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα "Δύο Αοράκια".

Με ένα μήνα και κάτι να μένει για τη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας (που είναι προγραμματισμένος για τις 17 Φεβρουαρίου), η ΕΟΚ κλίνει προς την κατεύθυνση να μην δοθεί ούτε ένα εισιτήριο σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για τα "Δύο Αοράκια". Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Βλαχόπουλος στην εκπομπή "Είναι να γελάει κανείς" στον Sport24 Radio 103.3, η ομοσπονδία φοβάται πολύ τη συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ειδικά μετά απ όσα όσα έγιναν πέρσι στο Αλεξάνδρειο, στον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού Superfoods και του Άρη, οι άνθρωποι της ΕΟΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν ενδεχόμενα νέα επεισόδια. Γι αυτό θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να... ξεφύγει η κατάσταση. Οι διεργασίες εντός της ομοσπονδίας για το γεγονός συνεχίζονται, με την οριστική απόφαση για το θέμα να αναμένεται να παρθεί εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα πάντως με τα τωρινά δεδομένα, οι προσκλήσεις θα δοθούν σε μαθητές και αθλητές των ακαδημιών από ομάδες της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ