ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλαφατάκης: "Έτοιμοι στις 6 Οκτώβρη"

Καλαφατάκης: "Έτοιμοι στις 6 Οκτώβρη"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης, έδειξε στις δηλώσεις του μετά την νίκη πρόκριση επί του Ικάρου Καλλιθέας να μην ξεγελιέται από το τελικό 96-73 στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Ο ΚΑΟΔ μπορεί να προκρίθηκε άνετα επί του Ικάρου Καλλιθέας στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» με 96-73 ωστόσο ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν έδειξε να πετάει στα σύννεφα.

Όπως απογοητευμένος δεν ήταν και ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης, που όπως τόνισε το σύνολό του θα εμφανιστεί καλύτερο παρόντος των σημερινών απόντων Κυρίτση, Γιαννακίδη και Σίμτσακ.

"Θεωρώ ότι η εικόνα του Ικάρου με τις ελλείψεις των τριών παικτών θα είναι καλύτερη στο μέλλον. Εμείς κάναμε μία καλή αρχή που επιδιώκαμε με μία καλή απόδοση τέτοια ώστε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήρθε να μας δει.

Ήμασταν πολύ εύστοχοι σε ένα σημείο της χρονιά όπου προσπαθούμε να αποκτήσουμε χημεία ως ομάδα και να καταλάβουμε ο καθένας τον ρόλο του και πως πρέπει να αντιδράμε στην επίθεση ενώ στην άμυνα ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Στόχος μας ωστόσο είναι να είμαστε έτοιμοι στις 6 Οκτωβρίου που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Η νίκη αυτή ωστόσο αυξάνει τις υποχρεώσεις μας αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους συνεχίζοντας να δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον", δήλωσε μετά την λήξη ο τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο αρχηγός του ΚΑΟΔ, Κώστας Κακαρούδης, σημείωσε: "Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, είμαστε νέα ομάδα και σε περίοδο προετοιμασίας. Είναι σημαντικό ότι κάναμε μία καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας με εξαίρεση μία κοιλιά στο τέλος και θα κοιτάξουμε να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον".

Κι όσο για τον τεχνικό του Ικάρου Καλλιθέας, Δημήτρης Πρίφτης, δήλωσε: "Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας όπου όμως παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Ήμασταν κακοί στην άμυνα και στην αρχή του παιχνιδιού ήμασταν άστοχοι κάτι που μας κόστισε ψυχολογικά.

Άνοιξε η διαφορά και ήταν δύσκολο να την διαχειριστούμε στην συνέχεια του παιχνιδιού. Προσπαθούμε να γνωριστούμε ακόμη μεταξύ μας και να δεθούμε ως ομάδα. Ήρθαμε 10 παίκτες με τις απουσίες των Κυρίτση, Γιαννακίδη και Σίμτσακ. Η εικόνα μας είναι πλασματική και θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ