ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συνέντευξη Τύπου για το Παναθηναϊκός - Φάρος

Η συνέντευξη Τύπου για το Παναθηναϊκός - Φάρος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων, μίλησαν ενόψει του τελικού για το Κύπελλο, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον Φάρο. Τζόρτζεβιτς: "Παράδειγμα για όλους ο Φάρος". Πολέμης: "Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή".

Την Κυριακή (6/3) το απόγευμα (17:30) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Φάρο Κερατσινίου στο ΟΑΚΑ, στον φετινό τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησαν οι παίκτες και οι προπονητές από τις δύο ομάδες.

Παπαδόπουλος: "Ζούμε το όνειρο μας"

Ο αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, είπε πως: "Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, που θα αγωνιστούμε σε έναν τελικό για το Κύπελλο. Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ζούμε το όνειρο μας. Δεν είναι τυχαία η παρουσία μας".

Πολέμης: "Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή"

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Πολέμης, τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει πάρει έξι ευρωπαϊκά, εμείς είμαστε στην δεύτερη κατηγορία. Έχουμε δώσει αγώνα για να βρεθεί η ομάδα εδώ. Ζούμε το όνειρο μας, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ με μεγάλη προσπάθεια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου. Ευχαριστούμε την διοίκηση για την μεγάλη στήριξη. Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε πως ο Φάρος έφτασε εδώ δίκαια. Φτάσαμε εδώ με πολύ πάθος και ομόνοια.

Το κίνητρο είναι το ίδιο που βρήκαμε παίζοντας στο Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι το βλέπαμε διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Είναι ενισχυμένος. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θέλουμε να τις παίξουμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε πως φτάσαμε τυχαία εδώ".

Διαμαντίδης: "Δεν σκέφτομαι πως θα είναι ο τελευταίος μου τελικός στο Κύπελλο"

O αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, σχολίασε: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Για εμάς κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ο αντίπαλος έχει πετύχει σημαντικές νίκες, έχοντας κερδίσει ομάδες πρώτης κατηγορίας. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο ματς. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και να έρθει ο κόσμος να απολαύσει το μπάσκετ. Δεν το σκέφτομαι πως θα είναι ο τελευταίος μου τελικός στο Κύπελλο, σκέφτομαι μόνο το να πάρουμε την νίκη".

Τζόρτζεβιτς: "Παράδειγμα για όλους ο Φάρος"

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, επεσήμανε: "Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια στον Φάρο, άξιζε να φτάσει εδώ και μπράβο για την προσπάθεια του. Μπορεί να βρίσκεται σε μικρότερη κατηγορία, αλλά έχει κάνει μία εκπληκτική προσπάθεια. Διαθέτει έμπειρους παίκτες, με εμπειρία από την πρώτη κατηγορία. Έχει δείξει τις δυνατότητες του. Πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους ο Φάρος. Είμαστε κουρασμένοι από το παιχνίδι με την Μάλαγα, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ