ΜΠΑΣΚΕΤ

Η ανακοίνωση του Φάρου για τα εισιτήρια για τον τελικό

Η ανακοίνωση του Φάρου για τα εισιτήρια για τον τελικό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 6 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο τελικός του Κυπέλλου, με τον Φάρο να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα από το Κερατσίνι γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων.

Ο Φάρος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίπαλος του ο κάτοχος του τίτλου, Παναθηναϊκός. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου (17:30) στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Κερατσινίου γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το ματς.

Ετοιμαστείτε για τον τελικό! Ενημέρωση για τα εισιτήρια:

"Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια για τον αγώνα της 6ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό

θα πρέπει αρχικά να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά στο ([email protected]) τα παρακάτω στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αριθμό ταυτότητας και ΑΜΚΑ έως την Παρασκευή (26/2) για να ετοιμάσουμε μια αρχική λίστα των ενδιαφερομένων.

Ο λόγος που χρειάζονται τα παραπάνω στοιχεία είναι ότι τα εισιτήρια του τελικού είναι ηλεκτρονικά και είναι απαραίτητα για την έκδοσή τους.

Επίσης, η ομάδα μας, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός, θα δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους μας να μετακινηθούν με πούλμαν και το κόστος θα είναι περίπου 3€ ανά άτομο.

Μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία να μας ενημερώνετε και την πρόθεσή σας να μετακινηθείτε με τα πούλμαν της ομάδας.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Βρεθείτε κοντά στο Φάρο μας σε αυτήν την ιστορική στιγμή του Συλλόγου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ