ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάνκοβιτς στον Sport24 Radio: "Σε κάθε αγώνα θέλω να αποδείξω κάτι"

Γιάνκοβιτς στον Sport24 Radio: "Σε κάθε αγώνα θέλω να αποδείξω κάτι"
MOTIONTEAM

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, και το συναπάντημά του με τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια (audio).

Μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς φορά πλέον τη φανέλα του Άρη. Με τους "κίτρινους" θα διεκδικήσει μάλιστα το Σάββατο (18/2, 17:00) τον πρώτο του τίτλο, απέναντι στο "τριφύλλι". Ο 26χρονος φόργουορντ μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και τον Θοδωρή Φελάνη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, το "τριφύλλι" που έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και την ιδιαιτερότητα του αυριανού αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο έχει αγωνιστεί: " Δεν είναι εύκολο. Έχω παίξει τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και αύριο θα τον έχω απέναντί μου. Πρέπει όμως να μπω κ εγώ και η ομάδα μου δυνατά για να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Μακάρι το παιχνίδι να είναι γιορτή. Υπάρχει καλό κλίμα. Φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς θα πάμε να παλέψουμε και στο τέλος του αγώνα θα φανεί αν τα καταφέραμε".

Για τον Παναθηναϊκό: " Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Ότι και να πούμε για τον Παναθηναϊκό είναι λίγο. Έχει γα κάθε θέση δύο πρωτοκλασάτους παίκτες. Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο σημείο στο οποίο είναι επικίνδυνος ή να πρέπει να δουλέψουμε πιο πολύ σε κάποιον τομέα. Κάθε σημείο του παιχνιδιού θα είναι επικίνδυνο και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω".

Για το αν ο Άρης κυνηγάει το θαύμα: " Δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δεν πρόκειται όμως για τελειωμένη υπόθεση. Θα παιχτούν 40 λεπτά και εμείς θα δώσουμε την μάχη μας".

Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού στους οποίους ο Άρης πρέπει να δείξει ιδιαίτερη προσοχή: " Υπάρχουν κάποιοι παίκτες, όπως ο Μπουρούσης, ο Τζέιμς και ο Ρίβερς που στις καλές τους μέρες είναι πολύ δύσκολοι αντίπαλοι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι΄αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε μια μάχη".

Για το πως προετοιμάζεται ένας παίκτης για έναν τελικό: " Παίζει όλες τις πιθανές φάσεις του παιχνιδιού στο μυαλό του. Μπορεί να έχει παίξει το ματς στο μυαλό του 2-3 φορές. Να έχει φανταστεί πως θα επιτεθεί και θα αμυνθεί και ελπίζει πως με αυτό τον τρόπο θα είναι 100% έτοιμος".

Για το αν νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει κάτι σε ατό τον αγώνα: " Κάθε φορά που πατάω στο παρκέ θέλω να αποδείξω κάτι, όχι μόνο στον αυριανό τελικό. Δεν επιλέγουμε παιχνίδια. Σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βελτιωνόμαστε συνεχώς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ