ΜΠΑΣΚΕΤ

Φυλάκιση για τον οπαδό του Παναθηναϊκού που πέταξε φωτοβολίδες στον τελικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού που πέταγε φωτοβολίδες με στυλό στον τελικό του Κυπέλλου, τιμωρήθηκε με 16μηνη φυλάκιση και με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δύο χρόνια.

Ο οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος πέταγε φωτοβολίες με στυλό στον τελικό του Κυπέλλου στην Θεσσαλονίκη, στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, καταδικάστηκε (από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης) με ποινή φυλάκισης 16 μηνών (με αναστολή), με απογόρευση εισόδου από τα γήπεδα για δύο χρόνια, συν πρόστιμο 550 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος οπαδός των "πρασίνων", είναι 34 ετών και έφτασε στη Θεσσαλονίκη από το Αγρίνιο. Συνελήφθη έξω από το "Nick Galis Hall", ύστερα από ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της Αστυνομίας , στο περιθώριο του τελικού, οι Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης προχώρησαν στη σύλληψη έξι ακόμη οπαδών. Τέσσερις εξ αυτών για κατοχή ναρκωτικών, ένας για κατοχή βεγγαλικού, ενώ ο τελευταίος -ένας 45χρονος- για επεισόδιο που προκάλεσε ως επιβάτης λεωφορείου, όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκε στον οδηγό του οχήματος και έστρεψε απότομα το τιμόνι προς την πλευρά αστυνομικού δικυκλιστή, με συνέπεια να προκληθούν ζημιές στο υπηρεσιακό δίκυκλο.

Ο 45χρονος παραπέμφθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, από το οποίο ζήτησε και πήρε την προβλεπόμενη αναβολή και θα δικαστεί τις επόμενες μέρες, ενώ ήρθη η κράτησή του. Ελεύθεροι αφέθηκαν -εξάλλου- όσοι κατηγορούνται για τα ναρκωτικά, η υπόθεση των οποίων θα εξεταστεί σε δικάσιμο που ορίστηκε ενώπιον του Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση του κατηγορούμενου για το βεγγαλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ