ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι πανηγύρισε το 17ο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Έτσι πανηγύρισε το 17ο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Δείτε VIDEOS από την απονομή του 17ου Κυπέλλου Ελλάδας στον Παναθηναϊκό, το "ευχαριστώ" των παικτών του Φάρου Κερατσινίου στον κόσμο τους και τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη ως MVP.

O Παναθηναϊκός έφτασε τις 17 κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδας και το φετινό του τρόπαιο απέναντι στον Φάρο Κερατσινίου είναι το 5ο συνεχόμενο και το 10ο τα τελευταία 12 χρόνια, όντας ο κυρίαρχος της διοργάνωσης!

Το Sport24.gr βρέθηκε σε απόσταση... αναπνοής από τις απονομές και σας μεταφέρει ό,τι έγινε στο ΟΑΚΑ αμέσως μετά τη λήξη του τελικού.

Φάρος Κερατσινίου έγραψε ιστορία με την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Τσάπας και ο αρχηγός Ανδρέας Παπαδόπουλος σήκωσαν το τρόπαιο του φιναλίστ

Ανδρέα Πολέμη κατευθύνθηκαν στην εξέδρα του ΟΑΚΑ που φιλοξένησε τους φίλους του Φάρου Κερατσινίου και τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους.

Γάιος Σκορδίλης τελείωσε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό με 14 πόντους (7/13 δίπ.) και παρέλαβε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στο ματς. Στη συνέχεια παρέλαβε και τη φανέλα του Διαμαντίδη .

Δημήτρης Διαμαντίδης έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδος που φτάνει σε διψήφιο αριθμό κατακτήσεων ενώ αναδείχτηκε MVP του τελικού από τους εκπροσώπους του Τύπου.

Σάσα Τζόρτζεβιτς, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση του Παναθηναϊκού στο πόντιουμ, έτοιμοι για την απονομή.

το 17ο Κύπελλο Ελλάδας της ιστορίας του, το οποίο είναι το 5ο συνεχόμενο και το 10ο τα τελευταία 12 χρόνια, όντας κυρίαρχος της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ