ΜΠΑΣΚΕΤ

Έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου

Έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φάρο Κερατσινίου. Οι "πράσινοι" θα πάρουν περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, ενώ οι "κυανέρυθροι" θα έχουν στη διάθεσή τους περίπου 2.000 εισιτήρια.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/2) η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ Παναθηναϊκού και Φάρου Κερατσινίου. Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων συναντήθηκαν με τους αρμόδιους φορείς με σκοπό να αποσαφηνιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και όσα θα περιλαμβάνονται στην άφιξη και την είσοδο των φιλάθλων τους.

Όπως έγινε γνωστό, το "τριφύλλι" θα διαθέσει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, ενώ η ομάδα του Ανδρέα Πολέμη θα παραλάβει περίπου 2.000 εισιτήρια. Η διάταξη που θα ακολουθηθεί θα είναι ίδια με αυτή του περσινού τελικού με τον Απόλλωνα Πατρών, πράγμα που σημαίνει πως πολλά πράγματα θα κυλήσουν με βάση την περσινή πεπατημένη.

Αυτό που κατέστη σαφές από την πλευρά του Φάρου Κερατσινίου είναι πως δεν πρόκειται να διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους οπαδούς (έγινε αναφορά στη μη σχέση με τον Ολυμπιακό, υπό τον φόβο επεισοδίων), ενώ οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν πως θα πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή ταλαιπωρία για την ικανοποίηση του κόσμου που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ, όπως και για εκείνη του Φάρου Κερατσινίου.

Την Τρίτη (1/3) αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα μέτρα ασφαλείας, όπως επίσης ο τρόπος διάθεσης και το κόστος των εισιτηρίων. Μαζί θα γίνει γνωστό το πως θα φτάσουν στο ΟΑΚΑ οι φίλοι των δύο φιναλίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ