ΜΠΑΣΚΕΤ

Εν αναμονή της απόφασης

Εν αναμονή της απόφασης

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκαν στο ΑΣΕΑΔ, που ασχολήθηκε σήμερα (15/1) με την προσφυγή των "πρασίνων", στην ένσταση του Ολυμπιακού που έγινε αποδεκτή από τον αθλητικό δικαστή. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν έμειναν με "σταυρωμένα χέρια" μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή να κάνει δεκτή την ένσταση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, ώστε να προσβάλλουν την απόφαση αυτή.

Από τις 16:40 έφτασε στο ΑΣΕΑΔ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 17:00 έκανε την εμφάνισή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά και ο νομικός σύμβουλος των "πράσινων", Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Στο ΑΣΕΑΔ, ωστόσο, δεν είναι μόνοι τους, καθώς βρίσκονται και περί τους 400 φίλους των "πράσινων" έξω από τα γραφεία, οι οποίοι ζητούν (με συνθήματα) το Κύπελλο, ενώ... κάποια άλλα από τα συνθήματα αφορούν τον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι των "πράσινων" απέφυγαν την επαφή με τον κόσμο και αναχώρησαν από την πίσω πόρτα των γραφείων. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε και ο κόσμος, ειρηνικά και δίχως να υπάρξουν παρατράγουδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους έξω από το ΑΣΕΑΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ