ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαμαντίδης: "Να πάρουμε όλους τους τίτλους"

Διαμαντίδης: "Να πάρουμε όλους τους τίτλους"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου, τονίζοντας πως ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, μιλώντας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για την συνέχεια της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να κατακτάει όλους τους τίτλους. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρώτο τρόπαιο.

Θα χαρούμε σήμερα το βράδυ, αλλά από αύριο μας περιμένει πολλή δουλειά. Έχουμε ακόμα τρεις μήνες οπότε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε ακόμη παιχνίδια. Και εμείς θέλουμε τους υπόλοιπους τίτλους, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Ο κόσμος το θέλει. Όταν έχουμε υγεία, είμαστε χαρούμενοι".

Ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναφερόμενος στον αρχηγό της ομάδας δήλωσε στην κάμερα της NOVA: "Πιστεύω πως δεν θα ξαναβγεί δεύτερος", ενώ όσον αφορά τον τελικό και την επιστροφή του υποστήριξε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθω, όπως έπρεπε. Συγχαρητήρια στον Φάρο για την προσπάθεια που έκανε. Είναι πολύ δουλεμένη ομάδα. Κάναμε ό,τι έπρεπε και πήραμε. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και στη συνέχεια".

Κι όσο για τον έτερο διεθνή φόργουορντ του Παναθηναϊκού τον Βλάντο Γιάνκοβιτς επισήμανε στην κάμερα της NOVA: "Κάθε κατάκτηση είναι ξεχωριστή. Αυτό που μένει είναι ότι πετύχαμε τον πρώτο από τους τρεις στόχους. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Το χαρήκαμε.Ο Φάρος έκανε μία σπουδαία πορεία, απέκλεισε πέντε ομάδες της Α1 και δίκαια έφτασε ως εδώ. Εμείς, όμως, θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας".

Σε ερώτηση για τους Διαμαντίδη και Κακιούζη είπε: "Μακάρι όλοι να έχουμε την πορεία τους", και κατέληξε όσον αφορά την ατμόσφαιρα πως: "Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα για άλλη μία φορά και ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας".

Στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη στάθηκε και ο διεθνής πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού ο Λευτέρης Μποχωρίδης που τόνισε στην κάμερα της NOVA: "Σε ποιον δεν θα λείψει ο Δημήτρης. Ευχόμαστε να γίνει κάτι και να αλλάξει γνώμη. Είναι τεράστια τιμή για όλους εμάς που τον έχουμε κοντά μας".

Κι όσο το παιχνίδι σημείωσε: "Έπρεπε να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, μπήκαμε δυνατά από την αρχή και πήραμε το ματς. Όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν μας έχουν βοηθήσει πολύ. Είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και θα μας δώσουν ενέργεια.Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και καλή συνέχεια στον Φάρο".

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε στην κάμερα της NOVA και ο 18χρονος διεθνής σέντερ του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Παπαγιάννης λέγοντας: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τίτλο. Τώρα πάμε δυνατά και στην Euroleague και στο πρωτάθλημα", και πρόσθεσε: "Θέλαμε να χαρούμε τις στιγμές. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ που ο Διαμαντίδης βγήκε και MVP. Είναι ένας θρύλος και είμαι περήφανος που παίζω μαζί του".

Σχετικά με την προσωπική του βελτίωση σχολίασε: "Προπόνηση με την προπόνηση βελτιώνεται κάθε παίκτης. Βέβαια, με τέτοιους συμπαίκτες πρώτης κλάσης, καταφέρνεις να παίρνεις κάτι μικρό ή μεγάλο που το βάζεις στο παιχνίδι σου".

Ο λόγος πέρασε και στον Νικ Καλάθη που δεν έκρυψε στην κάμερα της NOVA ότι: "Νιώθω υπέροχα. Πάντα το να κατακτάς ένα τρόπαιο είναι καλό. Μας δίνει ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια. Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα θα είναι δύσκολο, αλλά θα είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να νικήσουμε", ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είπε: "Ο Διαμαντίδης είναι τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Το έχω ξαναπεί. Ελπίζω να κατακτήσουμε και τους επόμενους δύο τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ