ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυλαία με φαντασία

Αυλαία με φαντασία
INTIME SPORTS

Με πολλή χορό, τραγούδι και... Φαντασία έπεσε η αυλαία του 15ου Final Four του Κυπέλλου γυναικών που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (16/3), στην Κω!

Ένα πάρτι συνόδευσε την ολοκλήρωση του 15ου Final Four κυπέλλου γυναικών, που διεξήχθη το σαββατοκύριακο στη Ρόδο. Το Ελληνικό έφυγε με το τρόπαιο από το νησί, μετά το 57-55 επί του Παναθηναϊκού, στην εκπνοή.

Μετά το τέλος των αγώνων όλες οι ομάδες, στελέχη του δήμου Κω, διοικούντες της ΕΟΚ, διαιτητές, κριτές και όλοι όσοι συνέβαλαν μέρος στην διεξαγωγή αυτής της πετυχημένης διοργάνωσης έδωσαν ραντεβού στη «Νέα Φαντασία».

Ο δήμος της Κω είχε ετοιμάσει ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για να ευχαριστήσει τους πάντες για το ωραίο αθλητικό διήμερο.

Έγιναν διάφορες βραβεύσεις τόσο στις τέσσερις ομάδες όσο και στους φορείς που ο καθένας από το πόστο του βοήθησε να κυλήσουν όλα ομαλά στη διοργάνωση.

Το κέφι στην εκδήλωση απογειώθηκε όταν τα κορίτσια του Ιπποκράτη Κω ανέβηκαν στην πίστα, ενώ ακολούθησαν και οι αθλήτριες του Κυπελλούχου Ελληνικού που έγιναν πρωταγωνίστριες και στο χορό.

Κάποιες παίκτριες, μάλιστα, δεν δίστασαν να δείξουν και τις ικανότητές τους στο τραγούδι και ειδικότερα οι Σταμάτη και Μπαλτά του Κυπελλούχου Ελληνικού με την Χελιώτη του Ιπποκράτη Κω.

Τα φώτα στην Κω έσβησαν, η διοργάνωση του Final Four τελείωσε, αλλά θα περάσει στην ιστορία ως μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών με τις εξέδρες του κλειστού του νησιού να είναι κατάμεστες και τους φιλάθλους να παρακολουθούν συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Όλο το νησί, άλλωστε, επί δύο ημέρες είχε για θέμα συζήτησης τους αγώνες του Final Four.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ