ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η κατάσταση στο Nick Galis Hall δεν έχει αποκατασταθεί, με τον Παναθηναϊκό να καταθέτει ένσταση και τον Μάνο Παπαδόπουλο να κάνει νεύμα στους παίκτες των "πρασίνων" να αποσυρθούν στα αποδυτήρια.

Η κατάσταση στο Nick Galis Hall παραμένει τεταμένη, φίλαθλοι του Άρη εξακολουθούν να βρίσκονται στα επίσημα. Όλα αυτά έφεραν την κίνηση του Μάνου Παπαδόπουλου να στείλει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Παρά το γεγονός πως ο Χρυσόστομος Σχινάς εξήγησε στην κάμερα της NOVA ότι ο τελικός θα ξεκινήσει άμεσα, ο Μάνος Παπαδόπουλος παρενέβη τονίζοντας πως " δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε γιατί δεν έχουν γίνει όσα έχουν συμφωνηθεί. Άδειασαν πέντε θέσεις αντί να αδειάσουν εκατόν πενήντα".

Λίγα λεπτά αργότερα, υπήρξε συζήτηση με τον κομισάριο του αγώνα, ο οποίος τόνισε πως " ο αγώνας γίνεται μέσα στο γήπεδο, ο κόσμος δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα", με τον Μάνο Παπαδόπουλο να εξηγεί: " O Παναθηναϊκός δεν συμφωνεί με την διεξαγωγή του αγώνα, δεν έχουν τηρηθεί τα προβλεπόμενα, ούτε τα όσα συμφωνήσαμε".

Αφού οι "πράσινοι" έμειναν για περίπου δέκα λεπτά στα αποδυτήρια του Nick Galis Hall, ο Μάνος Παπαδόπουλος τόνισε πάλι " αν και δεν έχουν τηρηθεί τα συμφωνηθέντα, θα παίξουμε γιατί σεβόμαστε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Αν υπάρξει μετακίνηση φιλάθλων ή έκτροπα, θα αποχωρήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ