ΜΠΑΣΚΕΤ

Απογοητευμένος ο Σφαιρόπουλος, του έγινε μόλις μία ερώτηση

Απογοητευμένος ο Σφαιρόπουλος, του έγινε μόλις μία ερώτηση
EUROKINISSI

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν υλοποίησε τον πρώτο στόχο της σεζόν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και το αποτέλεσμα.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έδωσε "συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Επαιξε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκει ατου παιχνιδιού. Θέλαμε να τους περιορίσουμε από την άμυνά μας, αλλά αυτό δεν έγινε. Δεχθήκαμε 88 πόντους σε έναν τελικό. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, αλλά κάποες βεβιασμένες προσπάθειες και το ότι δεν είχαμε σταθερά καλή απόδοση δεν μας άφησαν να κρατήσουμε μια διαφορά τις στιγμές που προηγηθήκαμε και να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη συνέχεια απάντησε στη μοναδική ερώτηση που του έγινε, η οποία αφορούσε την παρουσία παιδιών στο γήπεδο: "Ήταν ωραία ατμόσφαιρα με τα μικρά παιδιά. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να είναι μελλοντικοί φίλαθλοι του μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ