ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμία απόφαση για τελικό

Καμία απόφαση για τελικό

Η ΕΟΚ δεν έχει αποφασίσει για τον τελικό, παραμένει φαβορί η σκέψη για το Ηράκλειο, ενδεχόμενο στο οποίο είναι αρνητικός ο Άρης. "Από τα Δύο Αοράκια, καλύτερα το ΟΑΚΑ", αναφέρουν οι "κιτρινόμαυροι".

Ο τελικός στο Κύπελλο θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, στις 19 Φεβρουαρίου, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση. Οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν το ματς να γίνει στην έδρα τους, στο "Αλεξάνδρειο" , με τους "πράσινους" να μην είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο.

Το θέμα, όμως, είναι τι θα αποφασίσει η ΕΟΚ. Η Ομοσπονδία με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως συνεκτιμά όλα τα δεδομένα και σύντομα θα γνωστοποιήσει τις προθέσεις της.

Φαβορί, πάντως, παραμένουν τα "Δύο Αοράκια", στο Ηράκλειο, πρόταση στην οποία είναι αρνητική η ομάδα του Άρη. Ενδεικτικό μάλιστα της κατάστασης είναι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης προτιμά να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ παρά στα "Δύο Αοράκια". Το ΟΑΚΑ για τους "κιτρινόμαυρους" είναι η έσχατη λύση.

Να τονίσουμε πως η ΕΟΚ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας ως βασικό γνώμονα την ασφάλεια διεξαγωγής της αναμέτρησης. Και το Ηράκλειο παραμένει η βασική επιλογή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ κατά τη σημερινή (23/1/17) συνεδρίασή του, εξουσιοδότησε την Εκτελεστική Επιτροπή να συνεκτιμήσει τα δεδομένα που υπάρχουν και να αποφασίσει για το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ανδρών (19/2)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ