ΜΠΑΣΚΕΤ

Απάντηση του Πρωτέα για την Φασούλα στην Καπογιάννη!

Απάντηση του Πρωτέα για την Φασούλα στην Καπογιάννη!

Ο Πρωτέας Βούλας πήρε θέση για τις δηλώσεις της προπονήτριας του Ολυμπιακού, Ελένης Καπογιάννη σχετικά με το ποια είναι η αθλήτρια που θα ήθελε στις "ερυθρόλευκες", κατηγορώντας την για unfair!

Οι δηλώσεις της Ελένης Καπογιάννη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα "ΦΩΣ" για όσα είπε στις αθλήτριες της στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας εξόργισαν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό που έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος .

Σήμερα (24/3) ο Πρωτέας Βούλας απάντησε στην προπονήτρια των Κυπελλούχων Ελλάδας, η οποία δήλωσε ότι θα ήθελε την Μαριέλλα Φασούλα στις "ερυθρόλευκες".

Η δήλωση της Ελένης Καπογιάννη στο "ΦΩΣ" ήταν: "Τη Μαριέλλα Φασούλα θέλω, την κόρη του Φασούλα, που σπουδάζει και παίζει μπάσκετ στις ΗΠΑ! Το ξέρω ότι είναι φανατική Ολυμπιακός. Αλλά είναι και μεγάλο ταλέντο. Πανύψηλη και νεαρή, σπουδαίο ταλέντο. Αυτή θα ήθελα στον Ολυμπιακό, παίκτρια νεαρή με μέλλον".

Η απάντηση του Πρωτέα Βούλας

"Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην κα. Καπογιάννη, οτι η Μαριέλλα Φασούλα είναι αθλήτρια του Πρωτέα Βούλας. Ίσως βέβαια δεν γνωρίζει οτι στον Πρωτέα έμαθε Μπάσκετ, μέ τον Πρωτέα κέρδισε Κύπελλο Ελλάδος το 2013 σε ηλικία 16 ετών, με τον Πρωτέα κατέκτησε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νεανίδων, 3η θέση στο Πρωτάθλημα Α1 Γυναικών το 2014, 2η θέση στο Πρωτάθλημα Α1 το 2015, και μέσω του Πρωτέα αναδείχθηκε στις Εθνικές μας ομάδες. Ακόμα πιό σημαντικό όμως είναι, οτι μέσω της συμμετοχής της στον Πρωτέα κέρδισε και την δικαιότατη υποτροφία της στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, όπου με χαρά μας βλέπουμε οτι διαπρέπει και αθλητικά και ακαδημαικά. Στον Πρωτέα περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή της Μαριέλλας. Επισημαίνουμε στην κα. Καπογιάννη το unfair της δήλωσης της κι ελπίζουμε να τη διορθώσει. Αν τώρα, μετά από δύο χρόνια, η Μαριέλλα επιστρέψει, η κα Καπογιάννη παραμένει προπονήτρια στον Ολυμπιακό και εξακολουθεί να την ενδιαφέρει η αθλήτριά μας, δεν έχει παρά να ζητήσει από τον επίσημο Ολυμπιακό να ικανοποιήσει την επιθυμία της, μιλώντας κατ΄αρχάς με τον Σύλλογο που την ανέδειξε. Σε κάθε περίπτωση όμως μετεγγραφές δεν γίνονται μέσω εφημερίδων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ