ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανατροπή! Στο Αλεξάνδρειο ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!

Ανατροπή! Στο Αλεξάνδρειο ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτο και όμως αληθινό. Άρης και Παναθηναϊκός αποφάσισαν από κοινού ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο!

Από το Ηράκλειο της Κρήτης στη Λάρισα κι από την Ξάνθη στην Αθήνα. Και όμως, ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ δεν θα διεξαχθεί σε κάποια από αυτές τις πόλεις, αλλά στο Αλεξάνδρειο μετά από κοινή απόφαση του Άρη και του Παναθηναϊκού που κουράστηκαν από τη φασαρία των τελευταίων ημερών και έδωσαν τέλος στο σίριαλ όπως μετέδωσε στον Sport24 Radio 103,3 ο Σπύρος Καβαλιεράτος. Οι πράσινοι δεν άφησαν να χαθεί κι άλλος χρόνος, προσπέρασαν το ενδεχόμενο της κλήρωσης και δέχθηκαν να παίξουν στην έδρα του αντιπάλου τους, σε μία κίνηση που σίγουρα βοηθά το άθλημα να πάει προς τα εμπρός.

Το μεγάλο ματς που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, θα διεξαχθεί στην έδρα του Άρη, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και όχι την Κυριακή 19 του μήνα όπως είχε οριστεί. Αυτό γιατί εκείνη τη μέρα (19/2) έχει οριστεί στην Τούμπα η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Βέροια. Η Αστυνομία δεν ήθελε να ρισκάρει πιθανή συνάντηση των οπαδών των τριών συλλόγων και έτσι ο Τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ πήγε μία μέρα νωρίτερα.

Ο Άρης ζήτησε να μπει στη συζήτηση και το "Nick Galis Hall". Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση των κιτρινόμαυρων και έτσι δεν έγινε κλήρωση ανάμεσα στο ΟΑΚΑ, το Αλεξάνδρειο και το κλειστό "Δυο Αοράκια" του Ηρακλείου. Και αφού Λάρισα και Ξάνθη είχαν βγει από τη συζήτηση, οι πράσινοι στήριξαν την δήλωση που είχαν κάνει πριν από μερικές μέρες (ήθελαν ο αγώνας να διεξαχθεί στη Βόρεια Ελλάδα) και απάντησαν θετικά στην πρόταση για το Αλεξάνδρειο. Οι Θεσσαλονικείς τους ευχαρίστησαν και κάπως έτσι το σίριαλ ολοκληρώθηκε.

Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί οριστικά στις 18 Φεβρουαρίου, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Novasports. Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από το πρωί της Παρασκευής (3/2) πως ο Άρης ζητούσε να μπει στη συζήτηση και η δική του έδρα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος
Το "ευχαριστώ" του Άρη σε Παναθηναϊκό
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ