Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

"Το περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν"

"Το περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν"

Η ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και η Νέα Ιωνία εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση για το επεισόδιο μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης, καταδικάζοντας το μεμονωμένο ατυχές περιστατικό το οποίο "θεωρείται ήδη λήξαν".

Η αναμέτρησητης ΦΕΑ με τη Νέα Ιωνία για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής κατηγορίας στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης, με πρωταγωνιστές τον τιμ μάνατζερ των γηπεδούχων και τον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα, ο τιμ μάνατζερ της ΦΕΑ, Διονύσης Φαναρτζής, και ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σπύρος Σαμόλης, πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του πρώτου . Σήμερα (11/4) τα δυο σωματεία εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, εξηγώντας ότι το περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν.

"Τα αθλητικά σωματεία ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ και Νέα Ιωνία και οι επικεφαλής τους προέδροι κ. Ελένη Νικολέττου και κ. Γιώργος Γλύκας, καταδικάζουν το μεμονωμένο ατυχές περιστατικό μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα το απόγευμα της Κυριακής.

Τα δύο γειτονικά σωματεία είχαν και συνεχίζουν να έχουν αγαστή συνεργασία και για τις διοικήσεις τους το συγκεκριμένο περιστατικό θεωρείται ήδη λήξαν".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ