Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Τέλος ο Τσαπάκης

Τέλος ο Τσαπάκης
INTIME SPORTS

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αρης Νικαίας μετά το διαζύγιο με τον coach που τον οδήγησε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ και τον ανέβασε στη Γ' Εθνική, Μανώλη Τσαπάκη.

Λένε πως " οι ομάδες που κερδίζουν, δεν αλλάζουν". Δεν συμβαίνει όμως πάντα έτσι. Κι αυτό αποδείχθηκε στην περίπτωση του Αρη Νικαίας, οι παράγοντες του οποίου χώρισαν τους δρόμους τους με τον Μανώλη Τσαπάκη, τον άνθρωπο που τους οδήγησε από την Α' ΕΣΚΑΝΑ στη Γ' Εθνική.

Ο νεαρός προπονητής αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. " Μετά την εξέλιξη αυτή και αφού δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω από κοντά, θα ηθελα να ευχαριστίσω τους αθλητές που συμμετείχαν στη μεγαλη φετίνη προσπαθεια. Ηταν πραγματικά εξαιρετικο αυτο που πετύχαμε, γιατί μονο εμείς ξερουμε κάτω απο ποιες συνθηκες επιτεύχθηκε ο στοχος. Κρατάω τις καλες στιγμές και εύχομαι σε ολους κάλη επιτύχια σε ο,τι κανετε την επόμενη χρονια και να εξάργυρωσετε με τον καλύτερο τρόπο την περσινή επιτυχία. Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ Ολα αυτά ισχύουν και για τον πολύτιμο συνέργατη μου Αυγουστή Βιντζηλαιο τον οποίο επίσης ευχαριστώ" έγραψε στο προφίλ του στο Facebook o Μανώλης Τσαπάκης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Αρης Νικαίας ανέτρεψε τα προγνωστικά και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη σκληρή Α' ΕΣΚΑΝΑ. Πήρε μαζί και την άνοδο στη Γ' Εθνική από τα χέρια του Πρωτέα Βούλας, ο οποίος τερμάτισε στη 2η θέση καθώς υστερούσε στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ