Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στον Άρη Πετρούπολης ο Παπαδόπουλος

Στον Άρη Πετρούπολης ο Παπαδόπουλος

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία του Άρη Πετρούπολης, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αντικαθιστά τον Παναγιώτη Κακαλιά. Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του 38χρονου τεχνικού στον πάγκο της αθηναϊκής ομάδας. Στο πλευρό του ο Θάνος Κωνσταντόπουλος.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής του Άρη Πετρούπολης, όπως ανακοίνωσε ο αθηναϊκός σύλλογος. Ο 38χρονος τεχνικός αποχώρησε από τον εφηβικό πάγκο του Παναθηναϊκού μετά από δύο σερί -αήττητες- κατακτήσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, όντας πλέον έτοιμος να ηγηθεί της προσπάθειας που θα κάνει ο Άρης Πετρούπολης στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Θάνος Κωνσταντόπουλος, ασίσταντ κόουτς που βρέθηκε στο πλευρό του στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού στο φινάλε της φετινής σεζόν. Ο νέος προπονητής του Άρη Πετρούπολης έπιασε δουλειά και πλέον ξεκινά την εφαρμογή του πλάνου για την επάνδρωση του ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Ο ΑΟ Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας του Παναθηναϊκού αλλά και των δύο αήττητων πρωταθλημάτων με την εφηβική ομάδα του "τριφυλλιού" από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει να οδηγήσει την ανδρική ομάδα του Άρη στα γήπεδα της Γ' Εθνικής!

Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του Θάνος Κωνσταντόπουλος".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ