Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο Μαρούσι ο Ραλλάτος

Στο Μαρούσι ο Ραλλάτος

Το Μαρούσι, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα αγωνιστική περίοδο, έκανε "σεφτέ" στις μεταγραφές, με την απόκτηση του Γρηγόρη Ραλλάτου.

Ο Γρηγόρης Ραλλάτος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Αμαρουσίου στη νέα τάξη πραγμάτων που υπάρχει στην ομάδα. Ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων θα κάνει restart φέτος το καλοκαίρι, με στόχο να δημιουργήσει ένα ρόστερ ικανό να τον επαναφέρει άμεσα στη Β' Εθνική κατηγορία. Γι αυτό προέκυψε η μεταγραφή του έμπειρου σέντερ, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους "κιτρινόμαυρους" κάτω από τα δύο καλάθια, τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Αμαρουσίου ανακοινώνει την πρώτη μεταγραφή της νέας περιόδου. Ο Γρηγόρης Ραλλάτος, πρωταθλητής φέτος με τον Άρη Νικαίας, τον οποίο οδήγησε στη Γ’ Εθνική, θα είναι μια από τις… κολόνες της ομάδας.

" Πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιδί, με απίστευτη φυσική δύναμη, που βάζει το "εμείς” πάνω από το "εγώ". Η απόκτηση τού Γρηγόρη δείχνει το πνεύμα με το οποίο θα κινηθούμε. Θέλουμε να βρούμε παίκτες που να έχουν ταλέντο, διάθεση και πάθος για το παιχνίδι, αλλά και να είναι παίκτες - ομάδας", δήλωσε ο κόουτς του Αμαρουσίου, Κώστας Κεραμιδάς.

" Κάθε νέα πρόκληση είναι για μένα… πηγή ζωής. Νιώθω ρίγος και μόνο που φοράω τη φανέλα του Αμαρουσίου. Μίλησα με τον κόουτς Κεραμιδά και τους ανθρώπους του συλλόγου, διαπίστωσα ότι έχουν φτιάξει ένα πολύ σπουδαίο πλάνο, όχι μόνο για να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει, αλλά για να παρουσιάσει κι ένα διαφορετικό μοντέλο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως σε κάθε παιχνίδι η φανέλα μου θα στάζει από τον ιδρώτα. Έχω μάθει να καταθέτω ψυχή και καρδιά στο παρκέ κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω", υποστήριξε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Ραλλάτος.

Who is Who

Ο δυναμικός σέντερ θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν, ως μέλος της Εθνικής 3Χ3, με την οποία έχει κατακτήσει την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έχει κατακτήσει δυο φορές το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και εφήβων με τον Πανιώνιο.

Έχει αγωνιστεί στη Β' Εθνική με τον Πανελευσινιακό, τον Πανερυθραϊκό (κατέκτησε την άνοδο στην Α2), τον Ίκαρο Καλλιθέας και στη Γ' Εθνική με τον Πόλις Καλλιθέας. Μέλος της Νίκης Αμαρουσίου (Α' ΕΣΚΑ), του Ερμή Πειραιά (από Γ' ΕΣΚΑΝΑ ανέβηκε στη Β' ΕΣΚΑΝΑ, με ρεκόρ κατηγορίας 26-0).

Ήταν ο πρώτος Έλληνας που βρέθηκε στα πρόθυρα του NFL, όμως πριν τα ντραφτ επέστρεψε -για οικογενειακούς λόγους- στην Αθήνα και συνέχισε την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ