Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σορώτος: "Δεν συνεχίζω στον Ίκαρο"

Σορώτος: "Δεν συνεχίζω στον Ίκαρο"

Με νέο προπονητή σε αντρικό και εφηβικό θα πρέπει να πορευτεί από τη νέα σεζόν ο Ίκαρος Καλλιθέας, καθώς ο Κώστας Σορώτος αποφάσισε να αποχωρήσει θέλοντας να βρεθεί σε μεγαλύτερη κατηγορία

Αν και ήταν μέσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό ο Ίκαρος με ένα πολύ νεανικό ρόστερ κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στις Εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα της Καλλιθέας είδε τον Κώστα Σορώτο να αναδεικνύει το ταλέντο των νέων παικτών της κι έτσι η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον σύλλογο να παραμένει στην Γ' εθνική. Ο έμπειρος τεχνικός είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο του Ικάρου, Δημήτρη Αγγελόπουλο κι έπειτα από απόφαση του πρώτου αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Σορώτος με ανάρτηση σε χώρο που διατηρεί στα social media εξήγησε τους λόγους της απόφασης του, ενώ ευχαρίστησε κι όσους συνεργάστηκε μέσα σε αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός έγραψε στον προσωπικό χώρο που διατηρεί στο Facebook

" Σε σημερινή μας συνάντηση με τον πρόεδρο του Ικάρου Καλλιθέας κύριο Δημήτρη Αγγελόπουλο του ανακοίνωσα την απόφαση μου να μην συνεχίσω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Η απόφαση μου αυτή δεν κρύβει απο πίσω της κανενός είδους διαφωνία η οποιοδήποτε άλλο σύννεφο στη σχέση μας. Κρύβει μόνο τη προσωπική μου φιλοδοξία ίσως και ματαιοδοξία να δουλέψω σε μεγαλύτερη κατηγορία και ευχαριστώ τον πρόεδρο που σεβάστηκε αυτή μου την επιθυμία.
Πάνω από όλα όμως θέλω να τον ευχαριστήσω και αυτόν και όλους τους ανθρώπους του Ικάρου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και κυρίως για την καταπληκτική ανθρώπινη σχέση που αναπτύξαμε, σχέση γεμάτη σεβασμό, αγάπη, εμπιστοσύνη, κατανόηση. Πρόεδρε σε ευχαριστώ για όλα, θα σε έχω πάντα μέσα στη καρδιά μου και τα λέω δημοσίως αυτά τα λόγια ενώ στα είπα και κατ΄ ιδίαν γιατί θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και συνεργάτης με μεγάλη προσφορά και αγάπη στο άθλημα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους συνεργάτες μου τον Γιάννη Διονυσόπουλο και τον Γιάννη Βαλληνδρά που εκτός από εξαιρετικοί προπονητές ήταν έντιμοι και καθαροί απέναντι μου όπως και στον έφορο τον Παύλο τον Ανδρέου.
Τέλος το τελευταίο ευχαριστώ το κρατάω για τα παιδάκια μου, που μαζί περάσαμε 4 εξαιρετικούς μήνες, ξεπεράσαμε διαφορές και βρήκαμε αυτά που μας ένωναν και καταφέραμε να σώσουμε την ομάδα από το 3-8 και με τους έφηβους να έρθουμε δεύτεροι στην Ελλάδα μα πάνω από όλα να απολαύσουμε τη διαδρομή.
Με μεγάλη συγκίνηση σας αποχαιρετώ , σας εύχομαι καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες και όταν ένας κύκλος κλείνει με τα μάτια βουρκωμένα να ξέρετε ότι άξιζε ο κόπος.......
Σας ευχαριστώ για όλα και εις το επανιδείν
".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ