Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρέμβαση Ανδριανού για τον κάδο!

Παρέμβαση Ανδριανού για τον κάδο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Σπόρτιγκ και του Προμηθέα για το σοκαριστικό περιστατικό με τον τραυματισμό του Γιάννη Ντιπ ενώ συνεχάρη τον Βασίλη Σακόπουλο για τη στάση της ομάδας του στα τελευταία δευτερόλεπτα!

Η στιγμή που οι οπαδοί του Σπόρτιγκ εκτοξεύουν έναν κάδο απορριμάτων στο κεφάλι του παίκτη του Προμηθέα, Γιάννη Ντιπ, είναι μία από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Ο πλέι μέικερ των φιλοξενούμενων έμεινε σωριασμένος στο παρκέ για 30 λεπτά μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Μετά την εκκένωση του γηπέδου, ο Σπόρτιγκ είχε την τελευταία επίθεση όμως οι Πατησιώτες αποφάσισαν να κρατήσουν την μπάλα μέχρι να μηδενίσει το χρονόμετρο , σε ένδειξη συμπαράστασης στον συναθλητή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Προμηθέα ώστε να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Γιάννη Ντιπ ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον αθλητή αλλά είχε κλειστό το κινητό του. Παράλληλα, συνεχάρη τον πρόεδρο του Σπόρτιγκ, Βασίλη Σακόπουλο για τη στάση που κράτησαν οι ''κυανέρυθροι'' στα τελευταία δευτερόλεπτα κι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας στα γήπεδα!

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ