Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κάδος στοιχίζει ακριβά

Ο κάδος στοιχίζει ακριβά

Ο Σπόρτιγκ θα παίξει δώσει 4 ματς κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα συνεχίσει την πορεία του στη Γ' Εθνική με -2 βαθμούς, μετά την ποινή που του επεβλήθη για το σοκαριστικό περιστατικό στο ματς με τον Προμηθέα, στις 22/12.

Το απόγευμα της 22ης Δεκεμβρίου το μπάσκετ (και γενικά ο αθλητισμός) δέχθηκε ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα Σπόρτιγκ-Προμηθέας εκσφενδονίστηκε κάδος απορριμάτων στο κεφάλι του Γιάννη Ντιπ.

Ο παίκτης του Προμηθέα σωριάστηκε στο παρκέ, όπου έμεινε ακίνητος για μισή ώρα, πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Στο μεσοδιάστημα, εκκενώθηκε το γήπεδο.

Ο αρχηγός Σεραφείμ Παπάνογλου πήρε στα χέρια του την μπάλα, για την τελευταία επίθεση του ματς και δεν σκέφτηκε ποτέ να σουτάρει.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Ντιπ δε διέτρεχε κάποιον κίνδυνο, ενώ για την κατάσταση της υγείας του είχε ενημερωθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Σήμερα (3/1) ανακοινώθηκε η ποινή του Σπόρτιγκ και ήταν αντάξια του περιστατικού. Το δελτίο Τύπου της ΕΟΚ αναφέρει "η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της ΕΟΚ επικύρωσε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και επέβαλε στ ον ΑΟ Σπόρτιγκ ποινή διεξαγωγής τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών "κεκλεισμένων των θυρών" για τα συμβάντα στον αγώνα με τον ΑΣΠ Προμηθέας (22/12/2013) και αφαίρεσης δυο (2) βαθμών από την βαθμολογία του πρωταθλήματος (2013-14) της Γ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (1ος Όμιλος).

Επίσης αποφασίστηκε η απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του ΑΟ Σπόρτιγκ στους εκτός έδρας αγώνες του μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-14".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ