Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπέλλας έβαλε 15 τρίποντα

Ο Μπέλλας έβαλε 15 τρίποντα

Ο Γιάννης Μπέλλας "έγραψε ιστορία" αφού ευστόχησε δεκαπέντε φορές πίσω από τη γραμμή των 6μ75, στη νίκη της Ένωσης Ιλίου επί του Κρανιδίου (98-51).

Το παιχνίδι της Ένωσης Ιλίου με το Κρανίδι για τη 15η αγωνιστική της Γ' Εθνικής βρήκε νικήτρια την πρώτη (98-51), η οποία παραμένει στο "κυνήγι" της απευθείας ανόδου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία. Αυτό όμως δεν αποτελεί είδηση. Για τον απλό λόγο πως όσα έκανε ο Γιάννης Μπέλλας ( στη φωτό με το Νο5) είναι εξωπραγματικά!

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ της αθηναϊκής ομάδας σημείωσε 50 πόντους. Ούτε κι αυτό όμως είναι είδηση. Βλέπετε, έφτασε σε αυτή την επίδοση ευστοχώντας δεκαπέντε (!) φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, σε συνολικά είκοσι τρεις προσπάθειες (15/23). Για την ακρίβεια, είχε 10/12 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο και 5/11 στο δεύτερο, "γράφοντας ιστορία" όχι μόνο στη Γ' Εθνική, αλλά γενικότερα στα εθνικά πρωταθλήματα της Ελλάδας.

Ο Μπέλλας έβαλε 15 τρίποντα

" Ήταν η τυχερή μου μέρα. Είχε γενέθλια η γυναίκα μου σήμερα, οπότε ας πούμε ότι αυτό είναι το δώρο μου σε εκείνη", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του... ρέκορντμαν στο Sport24.gr.

Θυμηθείτε ανάλογες περιπτώσεις όπου "τα τρίποντα έπεφταν βροχή" .

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ