Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο διπλός ρόλος του Μάντζαρη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏÓÖÐ - ÁÍÁÍÔÏËÏÕ ÅÖÅÓ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Μάντζαρης έχει τα τελευταία χρόνια διπλή ιδιότητα: προπονητής και παίκτης. Του χρόνου μάλιστα είναι πολύ πιθανό να την "κουβαλάει" στις εθνικές κατηγορίες.

Εδώ και μερικά χρόνια, ο Αντώνης Μάντζαρης ασχολείται με την πορτοκαλί μπάλα από δύο θέσεις: αυτή του παίκτη και εκείνη του προπονητή. Αδυνατώντας να βάλει προτεραιότητα σε κάποιον από τους δύο ρόλους, ο πολύπειρος γκαρντ/φόργουορντ προπονεί τα τελευταία χρόνια ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ, καταφέρνοντας φέτος να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ' Εθνική με τον Έσπερο Καλλιθέας.

Ο μεγάλος αδερφός του γκαρντ του Ολυμπιακού, Βαγγέλη, απέδειξε πως είναι εξίσου καλός με το πινακάκι στο χέρι (ου μην και καλύτερος), έχοντας πλέον τη μεγάλη πρόκληση να κοουτσάρει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε εθνική κατηγορία. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν άλλωστε οι "μπλε" δείχνει πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του:

" Το ΔΣ του Π.Ο.Κ. Έσπερος, ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας της αντρικής του ομάδας μπάσκετ, με τον προπονητή Αντώνη Μάντζαρη και τους συνεργάτες του, για την αθλητική χρονιά 2017–2018 στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Θέλουμε να επισημάνουμε τη τυπικότητα της ανακοίνωσης, καθόσον ο Αντώνης, ο Γιάννης και ο Θοδωρής, με τη συμπεριφορά τους από τη πρώτη ημέρα παρουσίας τους στον Έσπερο, αποτελούν άξια μέλη της μεγάλης οικογενείας του και τον οδηγούν σωστά στο δρόμο των επιτυχιών".

Με δεδομένο βέβαια πως την ίδια ώρα η ομάδα στην οποία βρίσκεται ως αθλητής, το Περιστέρι, έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην Α2 της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, είναι εξαιρετικά πιθανό να τον δούμε να λειτουργεί ως παίκτης και προπονητής στις εθνικές κατηγορίες. Μέχρι τώρα βρισκόταν άλλωστε στις τοπικές κατηγορίες με την ιδιότητα του προπονητή. Εφόσον όμως ανανεώσει τη συνεργασία του με τους "πρίγκιπες της δυτικής όχθης", θα βρίσκεται το Σάββατο στο παρκέ με αθλητική περιβολή και την Κυριακή στον πάγκο με πολιτικά.

Στόχος του; Να επαναφέρει το Περιστέρι στα μεγάλα σαλόνια και να διαγράψει μια καλή πορεία με τον Έσπερο Καλλιθέας στη Γ' Εθνική.

Ενδεχομένως μάλιστα να μιλάμε για πρωτοφανές περιστατικό στην ιστορία του αθλήματος στην Ελλάδα, όπου ο ίδιος άνθρωπος λειτουργεί ως παίκτης και προπονητής σε εθνικές κατηγορίες.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ