Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπέλλας: "Δεν δίνω πάσα ούτε στον αδερφό μου"

Μπέλλας: "Δεν δίνω πάσα ούτε στον αδερφό μου"

Ο Γιάννης Μπέλλας, ο παίκτης που πέτυχε 15 τρίποντα σε αγώνα της Γ' Εθνικής, μίλησε στον Sport24 Radio για τη βραδιά που ξέχασε να αστοχήσει.

Από το χθες το βράδυ (1/2) ο Γιάννης Μπέλλας είναι -ίσως- το πρόσωπο του ελληνικού μπάσκετ. Δικαιολογημένα αφού πέτυχε 15 (!) τρίποντα, σε αγώνα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ήταν ο παίκτης που οδήγησε την Ένωση Ιλίου στο "διπλό" επί του Κρανιδίου (98-51), που την διατηρεί σε τροχιά ανόδου στη Β' Εθνική.

Ο 29χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε συνολικά 15/23 πίσω από τη γραμμή των 6μ75 , με την απόδοσή του να είναι εξαιρετική τόσο στο πρώτο (10/12) όσο και στο δεύτερο ημίχρονο (5/11). Ο εκ των αρχηγών (μαζί με τον αδερφό του, Οδυσσέα) των "μπλε" μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τη χθεσινή αναμέτρηση και το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε.

" Δεν δίνω ποτέ πάσα ούτε στον αδερφό μου γιατί δεν μου δίνει ποτέ ούτε κιαυτός. Τα περισσότερα μπήκαν από αριστερά ίσως λόγω των εκλογών. Έφαγα και πρόστιμο από την ομάδα, γιατί έχασα οκτώ τρίποντα και είναι πολλά", δήλωσε αρχικά χαριτολογώντας.

Για το πότε συνειδητοποίησε την ευστοχία που είχε: "Ξεκινάει το παιχνίδι μπαίνουν ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα τρίποντα, βγαίνω αλλαγή και μου λένε τι έχεις κάνει και λέω τι έγινε; Τότε κατάλαβα τι έγινε".

Για το πώς είναι φέτος η Ένωση Ιλίου: "Η ομάδα είναι στα καλύτερα της, γιατί φέτος ξεκίνησε πολύ καλά. Πάνω απ’ όλα έχει υγεία και πιστεύω ότι θα ανέβουμε. Εύχομαι να γίνουν κι άλλα τέτοια παιχνίδια και να φτάσει η ομάδα εκεί που είναι να φτάσει".

Για το αν είναι πιο ωραίο να παίζεις ελεύθερο μπάσκετ: "Είναι λίγο καλύτερο είναι πιο ωραίο το να μπορείς να σουτάρεις και να παίζεις πιο ελεύθερα".

Για το ποιος θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα: "Πιστεύω ότι την Ευρωλίγκα θα την κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης και εύχομαι να πάνε στο Final Four και οι δύο ελληνικές ομάδες".

Τα 15 σημεία

Εξάλλου, η Ένωση Ιλίου δημοσίευσε τη γραφική απεικόνιση του ρεκόρ του Γιάννη Μπέλλα, παρουσιάζοντας τα σημεία από τα οποία ευστόχησε στην αναμέτρηση με το Κρανίδι.

Μπέλλας: "Δεν δίνω πάσα ούτε στον αδερφό μου"

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ