Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεχωριστές στιγμές στα Μελίσσια για τον 15χρονο Κοντό

Ξεχωριστές στιγμές στα Μελίσσια για τον 15χρονο Κοντό
MELISSIA BC

Τα Μελίσσια πήραν τη νίκη με 101-59 επί της Ολυμπιάδας Άσσου - Λεχαίου και ο 15χρονος Γιώργος Κοντός των γηπεδούχων ήταν το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Γιώργος Κοντός είναι... γέννημα - θρέμμα των Μελισσίων και στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου του 1ου Ομίλου της Γ΄Εθνικής είχε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της ομάδας του

Τα Μελίσσια νίκησαν με 101-59 την Ολυμπιάδα Άσσου - Λεχαίου και ο 15χρονος Γιώργος Κοντός σημείωσε τους πρώτους του πόντους με την ανδρική ομάδα, ενώ αγωνίστηκε και μαζί με τον αδελφό του, Θάνο και τον προπονητή του στο παιδικό τμήμα, Παντελή Καλογερόπουλο. Ο Γιώργος Κοντός κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων των Μελισσίων, τα οποία συνεχίζουν την παράδοση να αναδεικνύουν δικά τους παιδιά και να στελεχώνουν με αυτά την ανδρική τους ομάδα.

Το δελτίο Τύπου των Μελισσίων αναφέρει:

"Η ανδρική μας ομάδα επικράτησε εύκολα επί της Ολυμπιάδας Άσσου - Λεχαίου την Κυριακή 21/1 στο κλειστό γυμναστήριο Μελισσίων, αλλά το παιχνίδι με το οποίο έκλεισε (με τον καλύτερο τρόπο) ο πρώτος γύρος συνοδεύτηκε με ιδιαίτερες στιγμές για την οικογένεια του ΚΑΟΜ. Ο 15χρονος Γιώργος Κοντός, που ήταν στη δωδεκάδα της ομάδας μας στον αγώνα με την Καλαμάτα και πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στην ανδρική ομάδα ως...starter κόντρα στην Ένωση Ιλίου, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας, μπροστά στους φιλάθλους των Μελισσίων και πέτυχε και τους πρώτους πόντους του (5π. με 1 τρίποντο) με τους "μεγάλους", καταχειροκροτούμενος.

Ο ύψους 2.00 Γιώργος Κοντός προερχόμενος από τα σπλάχνα του συλλόγου μας, συνεχίζει την παράδοση του ΚΑΟΜ να αναδεικνύει μέχρι και την ανδρική του ομάδα τα δικιά του παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Γιώργος αγωνίστηκε μαζί με τον αδελφό του Θάνο, που έχει ακολουθήσει την ίδια διαδρομή και είναι βασικό στέλεχος της ομάδας, αλλά και στην ίδια πεντάδα με τον προπονητή του στο παιδικό του ΚΑΟΜ και εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στην ανοδική πορεία του ΚΑΟΜ την τελευταία 3ετια, Παντελή Καλογερόπουλο, με τους οποίους εικονίζεται στη φωτογραφία".

Photo Credits: Melissia BC

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ