Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε ο Απόλλωνας Κορίνθου

Ξεκίνησε ο Απόλλωνας Κορίνθου

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου, ο οποίος προετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του στη Γ' εθνική

Στην γραμμή εκκίνησης μπήκε ο Απόλλωνας Αρχαίας Κορίνθου που ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Ο προπονητής Κώστας Οικονομάκης υποδέχθηκε για πρώτη φορά τους παίκτες του στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου και πλέον άπαντες τους περιμένει σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει:

" Την πρώτη του προπόνηση ενόψει της δεύτερης συμμετοχής του στον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής πραγματοποίησε ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου. Με τον προπονητή Κώστα Οικονομάκη και φέτος στο τιμόνι, τον βασικό κορμό να παραμένει στην ομάδα, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα, ο Απόλλων ξεκίνησε τη σεζόν με βασικό στόχο την παραμονή στην κατηγορία και μέσω αυτής να προσπαθήσει για ανάλογη πορεία, γιατί όχι και κάτι καλύτερο από την περσινή τέταρτη θέση.

Πόλος έλξης και φέτος ο 38χρονος πρώην παίκτης της Α1 (με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, της Δάφνης και του Αμαρουσίου) και νυν team manager του Απόλλωνα Πατρών, Σταύρος Δανιήλ".

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης ο νέος πρόεδρος του Απόλλωνα, Φώτης Φόρτης στην ομιλία του προς τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, έθεσε τους πρωταγωνιστικούς στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου και δηλώνοντας χαρακτηριστικά: “ Η ομάδα και φέτος θα βασιστεί στους Κορίνθιους αθλητές και παράλληλα στην αξιοποίηση όσων προέρχονται από την ακαδημίες τους συλλόγου”.

Ο Σταύρος Δανιήλ από την πλευρά του τόνισε: " Θέλω αρχικά να ευχηθώ καλή χρονιά, με υγεία για κάθε αθλητή σε όλες τις ομάδες. Είμαι πολύ χαρούμενος που κρατήθηκε ο κορμός της ομάδας που πέρυσι με την αγωνιστικότητα και το πάθος γέμιζε το κλειστό της Κορίνθου σε κάθε παιχνίδι. Παράλληλα η διοίκηση κατάφερε να φέρει στην ομάδα και άλλα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, γεγονός που περιμένουμε να αγκαλιάσει και φέτος ο φίλαθλος κόσμος της πόλης". Κλείνοντας, όσον αφορά τους στόχους της ομάδος, ο πολύπειρος φόργουορντ δήλωσε: "Ο στόχος είναι ο ίδιος με πέρυσι και αυτός είναι η παραμονή. Εφόσον εξασφαλιστεί νωρίς, μόνο τότε θα μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Έως τότε δουλειά και μόνο δουλειά".

Η πρώτη προπόνηση περιείχε πολύ "τρέξιμο" από τον γυμναστή της ομάδας υπό την επίβλεψη του Κώστα Οικονομάκη. Η προετοιμασία του Απόλλωνα θα συνεχιστεί με διπλές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο της Κορίνθου, ενώ έχουν προγραμματιστεί διάφορα φιλικά μέσα στον Σεπτέμβριο.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ