Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τη Νίκη

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τη Νίκη

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Νίκης Αμαρουσίου ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε αναλυτικά.

Η Νίκη Αμαρουσίου πραγματοποίησε σήμερα (27/8) την πρώτη της προπόνηση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

" Τα κεφάλια... μέσα για την Νίκη Αμαρουσίου, καθώς το βράδυ της Δευτέρας (25/8) στο κλειστό της Κοκκινιάς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της προσεχούς σεζόν, με τους "κυανέρυθρους" να πιάνουν αμέσως δουλειά, γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες!

Εξάλλου, ο φετινός στόχος της Νίκης είναι η άνοδος και γνωστοποιήθηκε δια στόματος του Προέδρου, Αντώνη Τσέκενη, ο οποίος στην ομιλία του προς τους παίκτες -αφού πρώτα καλωσόρισε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας- κατέστη σαφές πως "ο,τιδήποτε άλλο πέραν της ανόδου θα πρέπει να θεωρείται αποτυχία"...

H όρεξη, η "δίψα" και η αποφασιστικότητα διακρίνονταν εύκολα στα πρόσωπα των παικτών μας, ενώ οι... παλιοί φρόντισαν με το "καλημέρα" να βάλουν στο κλίμα τους νεοαποκτηθέντες Ηλία Μούγιο και Δημήτρη Κατωπόδη και να αισθανθούν... σαν στο σπίτι τους!

Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά έδωσαν άπαντες, πλην του Ανδρέα Τσέκενη (σ.σ. βρίσκεται στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), που θα ενσωματωθεί την Τετάρτη στην προετοιμασία της Νίκης.

Μάλιστα, από την πρώτη κιόλας μέρα οι παίκτες μας υποβλήθηκαν σε σωματομετρικά τεστ, ενώ τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν και οι εργομετρικές εξετάσεις. Ο τεχνικός της Νίκης, Δημήτρης Γκόφας, ανέλυσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας στους παίκτες του, το οποίο θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις, από την προσεχή Τετάρτη".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ