Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ευχές και... Γερμανού στην Κύμη

Ευχές και... Γερμανού στην Κύμη

Με ευχές για ένα υγιές και με αγωνιστικές επιτυχίες 2014 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο ΓΣ Κύμης. Κέφι, χαρά, ζεστό κλίμα και πολλά χαμόγελα συνέθεταν το παζλ της βραδιάς, η οποία κύλησε υπό τους ήχους της μουσικής της Ναταλίας Γερμανού.

Στο μπαρ «Λιμάνι» είχε δοθεί το ραντεβού και ήταν όλοι εκεί. Σύσσωμη η ομάδα, προπονητές, διοίκηση και ο κόσμος που για ακόμα μία φορά έδειξε ότι δεν στηρίζει απλά την ομάδα αλλά είναι ενεργό μέρος αυτής.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος, Αλέξανδρος Θεοδώρου, ο οποίος ευχήθηκε στον προπονητή, Βασίλη Μπρατσιάκο, και τους αθλητές να έχουν υγεία κι επιτυχίες το 2014.

Ευχές και... Γερμανού στην Κύμη

Ο... τυχερός της βραδιάς ήταν ο Σωτήρης Τσιριμώκος, ο οποίος παρέλαβε το δώρο του από τον πρόεδρο της ομάδας. Η συνέχεια της βραδιάς είχε αρκετό χορό με την Ναταλία Γερμανού να είναι στα decks και τους παίκτες και προπονητές του ΓΣ Κύμης να αποδεικνύουν ότι εκτός από τα παρκέ τα κατάφερνουν περίφημα και στις πίστες.

Στο μπαρ εκτός από την ομάδα το παρών έδωσαν οι χορηγοί Evripos SPM, Kimi Palace, Γερμανός και σχεδόν όλη η πόλη, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η απουσία της δημοτικής αρχής από την μοναδική επαγγελματική ομάδα της πόλης»

Ευχές και... Γερμανού στην Κύμη
TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ