Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσπερος: "Αδικαιολόγητος τραυματισμός, δημιουργεί εντυπώσεις η Πεντέλη"

Έσπερος: "Αδικαιολόγητος τραυματισμός, δημιουργεί εντυπώσεις η Πεντέλη"

Ο Έσπερος Καλλιθέας πήρε θέση για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Πεντέλη και καταδίκασε κάθε μορφή βίας τονίζοντας όμως πως "οι προκλητικές δηλώσεις της ΑΕ Πεντέλης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο".

Η μητέρα του παίκτη της Πεντέλης, Κώστα Σαλτουρίδη τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής ου 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και ο Έσπερος απάντησε στην ανακοίνωση της ομάδας της ανατολικής Αττικής . Ο Έσπερος καταδίκασε οποιαδήποτε μορφή βίας, εξέφρασε την συμπάθειά του για τη μητέρα του αθλητή της Πεντέλης, αλλά μεταξύ άλλων τόνισε πως "οι ανυπόστατες κατηγορίες και οι συκοφαντικές αναφορές κατά του ΠΟΚ Έσπερος έχουν στόχο μόνο την δημιουργία εντυπώσεων".

Η ανακοίνωση της ομάδας της Καλλιθέας αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμη η οικογένεια του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ, καταδικάζει ρητά, απερίφραστα και κατηγορηματικά κάθε εκδήλωση βίας σε αθλητικούς χώρους, ανεξάρτητα αν αυτή είναι αποτέλεσμα πρόκλησης ή αν εκδηλώνεται απρόκλητα.

Όμοια καταδικάζει και εκφράζει την απαξία του σε κάθε συμπεριφορά, από όπου και όποιον και αν προέρχεται, που αντιβαίνει το “ευ αγωνίζεσθαι” ως ιδρυτικό καταστατικό σκοπού του Ομίλου μας.

Εκφράζουμε, από την πρώτη στιγμή , απερίφραστα αισθήματα συμπάθειας στην οπαδό της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ , θύμα αδικαιολόγητου υπό κάθε έννοια και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, τραυματισμού που υπέστη την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 κατά τον αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ και ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΥ.

Παράλληλα όμως οι προκλητικές δηλώσεις της ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ανυπόστατες κατηγορίες και οι συκοφαντικές αναφορές κατά του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ έχουν στόχο μόνο την δημιουργία εντυπώσεων.

Με εξίσου δυνατή φωνή , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ καλεί κάθε εμπλεκόμενο στα αθλητικά δρώμενα και ιδιαίτερα την ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, να μην εξηγεί γεγονότα στη βάση ατελέσφορων επιδιώξεων, αναπόδεικτων και προσβλητικών εικασιών και πάνω από όλα, να μην χάνει και το δάσος της ιστορίας, των αξιών και της προσφοράς του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ κοιτάζοντας μόνο το δένδρο στις παρυφές αυτού του δάσους.

Το ΔΣ του ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ