Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε ο Καλογερόπουλος στα Μελίσσια

Ανανέωσε ο Καλογερόπουλος στα Μελίσσια

Ο Παντελής Καλογερόπουλος ανανέωσε την συνεργασία του με τα Μελίσσια και θα είναι παίκτης της ομάδας και στην πρώτη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου στην Γ' Εθνική.

Στα Μελίσσια έγραψαν ιστορία πριν μερικές εβδομάδες κερδίζοντας την άνοδό τους από την Α' ΕΣΚΑ στην Γ' Εθνική. Το πρώτο πράγμα που αποφάσισαν να κάνουν λοιπόν μετά την άνοδο ήταν να διατηρήσουν έναν από τους πρωτεργάτες αυτού του επιτεύγματος.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα λοιπόν από τον σύλλογο, ο Παντελής Καλογερόπουλος θα είναι παίκτης της ομάδας και τη σεζόν 2017/18, καθώς ανανέωσε την συνεργασία του με τα Μελίσια. Αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά του Καλογερόπουλου στην ομάδα, στην προσπάθειά της να σταθεί στην Γ' Εθνική, κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο ΚΑΟ Μελισσίων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παντελή Καλογερόπουλο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Παντελής ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην εξαιρετική σεζόν που οδήγησαν στην άνοδο στη Γ' Εθνική Κατηγορία και με την αγωνιστική προσφορά του, αλλά και τον χαρακτήρα του, είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και συνολικά της οικογένειας των Μελισσίων".

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ