ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήσης: "Να φέρουμε μια επιτυχία"

Ζήσης: "Να φέρουμε μια επιτυχία"

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας και πλέον στρέφεται στα επίσημα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το εναρκτήριο ματς με τα Σκόπια. Οι διεθνείς βρέθηκαν σήμερα (1/9) στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank.

Σύσσωμο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε σήμερα (1/9) στο κατάστημα της Eurobank στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο μεγάλος χορηγός των Εθνικών Ομάδων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Φώτης Κατσικάρης και ο αρχηγός της Εθνικής, Νίκος Ζήσης έδωσαν μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής στους Θεόδωρο Καλαντώνη (Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο) και Μιχάλη Βλασταράκη (Γενικό Διευθυντή).

Από τη διοίκηση της ΕΟΚ το "παρών" έδωσε ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ευχαρίστησε τη Eurobank "για μια κοινή 15ετή πορεία" κι εν συνεχεία πρόσθεσε: "Μας έχει βοηθήσει πολύ στο έργο της Ομοπονδίας και στις εθνικές ομάδες. Εύχομαι αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη και να έχουμε επιτυχίες".

Ζήσης: "Ευχαριστούμε για τη στήριξη"

Ο Νίκος Ζήσης επισήμανε: "Από την πλευρά των παικτών, θα θέλαμε κι εμείς να ευχαριστήσουμε τη Eurobank. Είναι μια σχέση πολλών ετών και ευχαριστούμε για τη στήριξη. Το μόνο που μπορούμε να πούμε εμείς είναι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε μια επιτυχία".

Ο Γενικός Διευθυντής της Eurobank, Μιχάλης Βλασταράκης, τόνισε: "Είμαστε πολύ περήφανοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα εδώ και 15 χρόνια. Μας έχει δώσει μεγάλες χαρές και ευχόμαστε το καλύτερο και σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Καλή επιτυχία από όλους μας".

Στο μεταξύ, οι διεθνείς έβγαλαν φωτογραφίες και μοίρασαν αυτόγραφα στα δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση προς τιμήν της Εθνικής!

Ζήσης: "Να φέρουμε μια επιτυχία"
Ζήσης: "Να φέρουμε μια επιτυχία"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ