ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήσης: "Ευλογία να έχουμε τον Σπανούλη!"

Ζήσης: "Ευλογία να έχουμε τον Σπανούλη!"

Ο Νίκος Ζήσης εξήγησε αμέσως μετά τη νίκη επί της Κροατίας ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν και τα σουτ κι εν συνεχεία υπενθύμισε πως ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο ηγέτης της Εθνικής Ανδρών (VIDEO)!

Ο Νίκος Ζήσης έκανε ειδική αναφορά στον Βασίλη Σπανούλη, τη συμβολή του στη νίκη επί της Κροατίας και την προσφορά του στην Εθνική Ανδρών, εξηγώντας ότι ο διεθνής γκαρντ είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας.

Ζάγκρεμπ, αποστολή: Γιώργος Οικονόμου

"Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Κάναμε σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε υπομονή απέναντι στη ζώνη και ήμασταν άστοχοι. Στο δεύτερο μέρος κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα και βρήκαμε εύκολα καλάθια. Το παιχνίδι άλλαξε μομέντουμ με την ενέργεια που βγάλαμε. Κάναμε κάποια λάθη στο αμυντικό τρανζίσιον, κάτι που έδωσε ψυχολογία στη γηπεδούχο ομάδα. Όμως είχαμε περισσότερο ενέργεια, πήραμε 14 ριμπάουντ και με τους καλούς δημιουργούς μας, που είχαν 21 ασίστ, φτάσαμε στη νίκη.

Το 4/20 τρίποντα θα βελτιωθεί. Αν και λένε πως δεν έχουμε καλούς σουτέρ, θεωρώ θέμα χρόνου να μπουν και τα σουτ. Πρέπει να συνεχίσουμε και ήδη κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Όλοι ξέρουν πως ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας. Είναι ευλογία να τον έχουμε. Κάποιοι ξεχνούν πως στα πέντε χρόνια που δεν είχαμε επιτυχία δεν τον είχαμε για δύο καλοκαίρια και στη μία διοργάνωση έπαιζε τραυματίας. Κάποιοι το ξεχνούν αυτό. Έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτόν ότι θα βάλει το μεγάλο σουτ.

Έχουμε μια ομάδα με καλούς παίκτες και το σημαντικό είναι ότι ακόμη και παίκτες που δεν παίζουν πολύ μπορούν να κάνουν τη διαφορά και υποστηρίζουν την ομάδα από τον πάγκο. Αυτό είναι το σημαντικό για την ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ